valen1, ако се поровиш в старите теми, ще намериш много изказвания от сорта "Тоя Сетком на нищо не прилича вече, щото много се пише за климатици, а не за ИТ въпроси". А контратезите бяха "Ми никой не ви пречи да си пишете по ИТ-въпроси, като не са ви интересни темите за климатиците, не влизайте там". В крайна сметка, надделя мнението, че щом има интерес към теми и раздели за климатици, то нека да ги има. И както виждаш, Сетком достатъчно много се е развил в тази насока.
Та така, никой не иска да ти окраде раздела, темите и аудиторията за климатиците, просто искам (искаме) да се развие и друга тематика по отношение на отоплението.
Аз лично съм фен (и) на твърдото гориво, ама не защото е евтино, ами защото ще остана на топло, дори и ако някой ми спре кранчето на газа или пък да ми спре тока посред люта зима. В смисъл, че ако съм на твърдо гориво (дори и като второстепенно отопление), оставам независим от социални или природни катаклизми, защото предварително съм заредил склада за дърва и въглища за цял сезон. ... И всичкото това с удоволствие бих го дискутирал в подходяща тема на подходящо място тук във форума.