Ами да отидем по-нататък:Първоначално публикувано от Kasap
Ами да отидем по-нататък:Първоначално публикувано от Kasap
И с какво предложението на Lupus губи откъм функционалност. Какво значение има, в кое място на йерархията е определена тема. Просто в момента трябва да отворим поле за останалите начини за отопление. Подкрепям предложението на Lupus, макар че климатиците са си битови уреди, и мястото им е там. По логично би било Отоплението да излезе извън Битовите уреди.
АХ да Lupus го е направил докато пиша.
То и газовия котел е битов уред....
Както и чушкопека - отоплителен!Първоначално публикувано от vanko68
Ако има възможност предложението за това Отопление и климатизация да стане главен раздел какъвто е Битова техника го подкрепям, също така мисля, че заглавието на раздела с климатиците е добро.
Всеки един от трите раздела трябва да има собствен подраздел Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси тъй като всяка една от тези трите тематики си има собствена теория, принципи, линкове и конкретни технически въпроси свързани с нея. Предлагам вече съществуващият подраздел да си остане в раздела климатици тъй като почти всичката тематика в него е свързана с тях. Съществуващите към момента в него теми свързани с другите два раздела ще бъдат извадени и прехвърлени към тях.
Със забележката всеки раздел да има свой собствен подраздел Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси подкрепям промените.
Мисля, че никой в този форум няма интерес да има отлив на потребители от форума, независимо към коя сфера са били насочени - към IT, Климатици, Аудио-Видео или някой друг. Дори точно обратното - мисля, че всеки има интерес (дори да е неосъзнат) към увеличаване на броя на посетителите във форума. В този смисъл аз също бих подкрепил идеята "Отопление и климатизация" да стане главен раздел с цел да се намалят нивата, но разбира се - не мога да настоявам на това. Мисля, че този въпрос трябва да го реши КрИс.
Нямам нищо против условието всеки раздел да си има свой собствен подраздел "Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси". Колкото до заглавието на раздела - може да се помисли още малко дали да е ''Конвенционални методи на отопление" или "Класически методи на отопление" - на мен лично второто по- ми допада, но да кажат и други колеги.
Подкрепям основната идеята на Lupus, тъй като това е най-логичното разделяне на таматиките. В "Конвенционални методи за отопление и вентилация" може да няма по-нататъчно деление на подраздели, тъй като биха се получили "мъртви" раздели, поради ниския интерес.Първоначално публикувано от Lupus
Сегашното положение мисля, че е добре да се промени, тъй като структурата на климатиците "задушава" останалите подраздели, а реално в нея се пише за едно и също нещо - климатици (само че разделите са над 10).