Голем гъзмет чи съ съ оттървъл от негу !Първоначално публикувано от ferdi
Голем гъзмет чи съ съ оттървъл от негу !Първоначално публикувано от ferdi
само да упоменаПървоначално публикувано от ferdi
@etg е един от най-главните в този форум ( second in fleet ) и е добре да го знаеш.
По повод облика липсва една тъмна тема със светъл фон. Знам че при ъпгрейд това затруднява, но много хора четат по-удобно именно така.
Получава се малко двусмислие. Имаш предвид да има поне една тъмна тема със светъл фон, или липсва конкретна тема?
Аз го разбирам като първото ! Иначе теми има доволно много !
Просто се раЗстройвам от профанска неграмотност, но се стермя да го отдам на човешката раЗсеяностПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
РаЗстройвам и раЗсеяност са друг случай, несравним с безмислен / безСмислен.Първоначално публикувано от avast3
Честно казано, за мен е нелогично и двете да не са правилни. без мисъл и без смисъл мога да кажа и значението е еднакво. Значи би следвало да мога да кажа и безмислен, както и безсмислен. Това е грешка, която с чисто сърце мога да кажа, че правя.
Аз лично не виждам граматическа грешка, след време някой в БАН, обзет от апатия и липса на работа може да предложи с чисто сърце думата безмислен да бъде включена в българския език за да заработи годишната си заплата.
Както е модерно сега, ще взема да направя една Фейсбук група за приемането на безмислен в редицата на родните думички
абе кво мислите вие бе? Лесно ли е да натъкнеш цяла наука в главата си, плюс куп модели и познания, за всичките тия модели климатици, ами и от горе на това искате и граматика, ми то няма място бе, за тия излишни работи.
На всеки се случва да допуска грешки, едно е да се стараеш горе долу, друго е да пишеш без грешка, и трето да не ти пука изобщо ( като FearMe примерно, оф поне като сте го почнали, аз да го довърша ).
ей, портокалче
моя милост смее да твърди, че пише изключително грамотно, с изключение на ползването на главни букви, така че фнимафай
Така е, но без мисъл и без смисъл са пък доста еднакви неща.Първоначално публикувано от etg
Грешка има, но пишейки това, а в последствие при евентуален твой отговор и двамата рискуваме да навлезем в безсмислена полемика. Но мисля, че няма да е безмислено, защото всеки има своите доводи, които са плод на някаква мисловна дейност.Първоначално публикувано от КрИс