Този пост е редактиран от Karata; 11-10-12 в 20:23.
Има бре - Отдолу до езика - Style
Не посмях от там. Реших, че ще ми смени това за десктоп версията. Хайде и друго да питам - има ли чалъм да четем през Tapatalk? Или трябва нещо да се прибавя към форума...
Сигурно има, но трябва да го сложа допълнително.
Аз не съм наясно - каква му е идеята на тапатолка? Не е ли като мобилната тема, с какво е по-удобен?
Yasen6275, в момента твоята група може да има сигнатура от 800 символа на 1 ред. Направих я да бъде на 2 реда.
Относно бутона "Горе" - много гадно "скролира" и вади очите, а не е както другото "Горе" - директно да отива горе.
Аз, лично, предпочитам да има "бърз" бутон, връщаш във "Форум", защото винаги след "Горе" натискам "Форум".
//с мозила съм
Още колко трябва да се чака за думите днес и вчера да бъдат bold-нати (удебелени) при преглед на последните публикации в раздели и теми, така както беше при старият изглед на форума.
Също така в мобилната версия в разделите например при климатиците няма информация кога последно се е писало в раздела за да се прецени дали въобще да се влиза при положение, че няма нови мнения.
Трудно можеш да очакваш от мобилна версия функционалността на пълната версия.
Идеята й е точно това - да има по-малко информация, да е в пъти по-лека и изчистена.
Ако се добави откога е последния пост, после ще се иска да се добави и в коя тема е бил последния пост, после и кратко резюме на поста и ще се превърне от мобилна в стационарна версия...
Това с болднатите днес и вчера не го схванах. Винаги да бъдат болднати ли? Независимо дали са прочетени или не?
В момента, когато в дадена тема е писано днес или вчера датата, която се вижда като се гледа списъкът с теми се изписва с думите (днес и вчера), а не например, както е при по-старите от вчера публикации, при които се посочва датата в цифри на последният пост в темата.
В старият облик на форума думите днес и вчера бяха удебелени и по този начин изпъкват активните и актуални към момента теми.
Untitled-1.jpg
Този пост е редактиран от valen1; 15-10-12 в 19:35.
Ясно.
А как искаш да е - винаги днев и вчера да е удебелено или само ако не си го прочел.
Ако е винаги, ще се справя, ако не... не знам, ще мисля.
Честно казано, според мен е излишно - виж на скрийншота - темите, в които имаш непрочетени мнения първо са с цветни икони и второ самото й заглавие е с болд текст. Така че, какво значение има дали е конкретно от днес или вчера - важното е дали си я чел или не? Просто не разбирам защо да е болд и датата като има достатъчно други показатели за новост.
ПС - за недостатъците на мобилната версия, днес утрепах няколко часа, резултатът е описан тук:
https://forum.setcombg.com/%D0%B7%D0...um-runner.html
Надявам се да ти допадне повече.
Винаги удебелено за всички посещаващи форума. Винаги удебелено без значение дали публикацията е прочетена или не е.
Това не е проблем, ще го направя утре, но не обещавам, че ще остане така ако не ми хареса на визия.
То... дето утре трябва да се сещам, по-добре днес да го направя.
Сега е болднато, само днес или вчера, не и часа след него, защото ще стане много дразнещо. Цветът също е добре да си остане такъв неутрален сив, както и и размерът на шрифта - вижда се достатъчно като че ли.
Така добре ли е?
Добре стана, харесва ми така, дано и другите да го сметнат за функционално. В старият изглед на форума беше по същият начин, специално за това нищо по-различно от каквото беше.
Имам аватар, който обаче се вижда само в профила ми. Никъде в постовете не излиза. Къде е проблемът?
Този пост е редактиран от Bibi; 15-10-12 в 21:37.
Сега забелязах, че всички (без Крис) имаме някаква "Imported Note", че сме "Imported user". Това в настройките на профила. Не може ли да се махне за всички ни накуп? Пък и все стои някак като непрочетена - Забележки (1)
Каква е принципно идеята на тази забележка? Да ходиш да плещиш на човека по профила ли... като своего рода рейтинг? Или нещо като публично видимо 'лично съобщение'?
Този пост е редактиран от Karata; 16-10-12 в 07:03.