Вчера лисицата се ъпдейтна и се получи този неприятен ефект с някой теми във форума. Не знам дали се дължи на ъпдейта, но ако някой може да каже как да го оправя ще съм благодарен. С хром този ефект го няма.
Хмм, трябва автоматично да реже дълги заглавия... Нямам идея към момента защо след ъпдейта се е появил подобен бъг при теб.
Някой друг с подобен проблем?
мне. Лично при мен го няма. Но това не ме учудва. То фф стана по скапан и от ие, последните години. Не знам защо, още съм превързан към него, като със сафари, ще ми е сто пъти по добре.
Мини на ИЕ.С ИЕ 11 съм от една седмица и нямам проблеми.
Ако не ми се налагаше да работя с програми които изискват по сериозна съвместимост и поддръжка може би щях да ползвам Хром.
Извинявам се АКО е дискутирано другаде или по-напред в темата, НО как се променя/добавя ПОДПИС и АВАТАР съответно ?
ПП...ОП, открих го FINALY, sorry за притеснението ! :rolleyes:
питанка - а бе ползвам търсенето - въвеждам си думите /над 3 знака което е кофти защото не мога да търся определени модели клими , но както и да е/ и ми изкарва за резултат само темите?!?
не може ли да показва точно определеният пост , който ми съдържа думичките?
Може, зарови се в детайлното търсене, има необходимата форма. На почивка съм само с телефона и не мога да бъда по-конкретен, ако не го намериш, като се върна ще пиша.
Защо изчезна Черният стил и ще се върне ли?
Е как ще е изчезнал.Има го настрой си го най-отдолу вляво до позорчето "Български" има друго-там е ключът.
Липсваше наистина за няколко часа, съвсем съзнателно, да видя ползва ли го някой![]()
Толкова съм му свикнал на черното, че вчера като видях как ми блесна екрана в бяло ме заболяха очите, докато чета и се загуби цялата красота (според мен) на форума.
Добре че е било само изпитателна акция![]()
Ха-ха.Вярно черната "кожа" е по -щадяща за очите.
И аз предпочитам черната... по не ми товари зрението.