Таговете за Горен и Долен индекс нещо не работят коректно май. 12
//Като това важи за текста на постовете. Както се вижда от подписа ми там е ок. Поне долния индекс.
///При самото писане всичко изглежда ок
Този пост е редактиран от Yasen6275; 15-04-15 в 14:02. Причина: /// добавка
Малко встрани от това, което сега вършим - за хората, които имат проблеми с хронологията на постовете и часовниците.
Вижте първо дали в профила ви е настроена правилната часова зона?
На мен ми допада новият стил, но ще е добре синия шрифт да стане още по-тъмен. Днес и Вчера от начална страница да са си черни или удебелени, като при стария стил.
Също софт бутона Горе да е плаващ, като при стария стил. Сега трябва да слезеш до долу.
Този пост е редактиран от pilot; 15-04-15 в 19:06.
Бутоните горе ("нови мнения" и т.н.) ако се изнесат в лявата част на лентата мисля ще е по-удобно - днес няколко пъти се хващам ,че по инерция ги търся там ... , също и постоянно бутонче "горе" в десният ъгъл долу беше удобно .
Много неща са променени, благодарение на супер помощта с идеи, акъл и съвети на Bibi - големи благодарности.
Целият хедър е преработен, социалните бутони са вдясно, линковете от навигацията - вляво.
Моля за мнения и още полезни идеи за промени?
Като гледам Flat и Dark Flat са еднакви и затова ще се самоцитирам с малки корекции, че може да си пропуснал из многото постове.
И за мобилната.
Сложи номера на постовете.
Днес, цял ден я ползвах и след известно време посвикнах с новия стил. Само ако може да потъмниш синия цвят и сложиш бутон +/- в главната страница на подфорумите, като в десктоп версията ще стане още по-добре.
Не знам какво сте творили днес, ама сега като пуснах компа, нещата са зле...Обръщам внимание на участъка ограден с черно - преди с квадратите беше страхотно - сега е като скопено и изобщо не знам какво има там.
Ееее control + F5 бе човек...
Картинки са, кеширани..
някой каза за бутона "горе" ,трябва да е плаващ както беше - по удобно е
Хора, ама ползвайте си машините както трябва!
Всеки модерен телефон има автоматичен бутон за нагоре, всяка клавиатура на лаптоп или компютър има необходимите за това бутони.
Хайде малко по-сериозно с предложенията.
Кажете за хедъра - стария или новия, минималистичен?
Честно казано, на мен големия май повече ми допадаше, но не съм окончателно убеден...
Ти сериозно ли искаш да пуснат мишката и да натискат по клавиатурата?
Ами да въртят колелцето тогава
Има си бутон горе най-отдолу, аман от плуващи ненужни неща по екрана щото не можело него, не можело клавиатурата.