И аз съм с "тъмния" скин, подобно като в хардуербг, просто не мога без него. Светлите скинове ми морят много очите.
И аз съм с "тъмния" скин, подобно като в хардуербг, просто не мога без него. Светлите скинове ми морят много очите.
ще може ли да увеличите срока за редакция на тема
В софтуера на форума е определен срок от 3 дни.
Абе, аз пак ще си мрънкам за тъмния скин...
Когато някой paste-не нещо от определени сайтове (явно такива, в които шрифтът е изрично дефиниран като цвят, да речем тъмно сив) текстът си запазва оформлението като цвят и няма прочитане. Интересното е, че винаги е този цвят, а не друг, което ме навежда на мисълта, че има такъв във форума, който може да се смени (или глупости приказвам, а?). Или пък някак да се направи paste да бъде само text-only, или по подразбиране да не се ползва RTF оформление на поста... Нямам концепция как да се реши - не разбирам, но просто ме дразни, че трябва да маркирам, за да прочета нещо (пак е много трудно, но поне успявам).
Ето примери от темата за вицове - тези на alphabeta са явно копирани от такъв сайт; много често на FearMe цитати са пак така... (Edit: форумът го преоразмери - ето линк)
BlackSkinPasteIssue.jpg
Разбрах, ще погледна.
Иначе paste без стил... като минеш през Notepad например.
Редакция: Ами не, не е от форума.
Постовете на alphabeta са си с постоянно зададен, независимо от текущия стил на форума. Просто го прихваща като стил оттам, откъдето са копирани, няма как да се оправи от форума.Код:[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]
Ctrl+a и четеш негатив или слагаш очила и се взираш...![]()
Постоянно зададен, защото постоянно копира от едно и също място, вероятно. Обърни внимание, пак в последните вицове, alphabeta има и един 'нормален' пост.
Не казваш, че той сам си е настроил нещо такова в профила, нали? Сега се сещам, че Alexanders пък пише в Centry Gothic...
Убу, де - просто питам - може ли да се зададе този цвят винаги да се замества с default цвета. Каква е ползата от това мнението да бъде форматирано...
Мисля си дали може да е от този пиниз, който слага имена на линковете и прави линка към видео да си е вмъкнато видео...
Хех... е как каква - Огромна. Това е една от най-големите екстри на този форум.
И дали мнението ще е форматирано или не - зависи от този, който го публикува - ако иска да не е форматирано изключва аякс редактора с натискането на бутона A/A горе, вляво - тогава пейства само текст, без форматирането и допълнителни елементи като снимки, линкове, таблици, стилове.
Значи ако по дефолт се направи да не е форматирано, а който иска да си включва форматирането при нужда, тогава няма да има проблем. Аз също съм с тъмния скин и наистина положението е такова каквото описва по горе колегата, но дори и със светъл да съм много често ми се налага да махам форматирането когато копирам нещо от други сайтове - просто различни шрифтове, големини стилове... става буламач ако не го уеднаквя.
Така е, едно от двете трябва да е по подразбиране.
Всеки портребител може да настрои в профила си кое да е то.
При регистрация автоматично е по-интелигентния режим, който пшрихваща форматирането.
Коментирали сме и по-рано и общо стигнахме до становище, че ползите от него превишават вредите.
Получих около 100 писма за изтрити теми които следя.
Но самите теми не са изтрити.
Значи някъде има бъг - може би в системата за абониране, или за пращане на писма...
И аз също получавам такива мейли.
Съжалявам, сега виждам какво сте писали.
Моя грешка - мейлите ви се пращат от стария СМФ форум, който сега се ползва за сайта на детето - темите са изтрити оттам![]()
Аз имах проблем със свързването с форума чрез Тапаталк. Около седмица неискаше да се кънектне. Днес вече се свързах.