По моя казус, нито Wifi нито Ethernet - нямам достъп до форума. Зарежда ревюта, начална страница, но не и форума.
По моя казус, нито Wifi нито Ethernet - нямам достъп до форума. Зарежда ревюта, начална страница, но не и форума.
Някакви съобщения изкарва ли ти, когато не може да зареди?
Пробвай с tor browser дали ще имаш достъп.
Както те посъветваха, напиши в cmd
tracert forum.setcombg.com
и виж какво ще изкара.
Този пост е редактиран от Jack Krauser; 24-04-16 в 16:42.
Резултата от проведения тест. capt.1.PNG
От това което виждам, имаш много голям лаг, загуба на пакети и при двата теста, което обяснява донякъде проблема. А той е, доставчика на интернет.
Странното е че ми зарежда началната страница, ревютата и всичко останало, но не и форума. Бавничък е нета, но съм нямал подобни проблеми с други сайтове.
пп Благодарности на Jack за съвета относно браузърите. С ТОР тръгва и зарежда всичко.
Този пост е редактиран от KI_YOOU; 24-04-16 в 18:32.
Спри си addBlock функциите, ако ползваш такива. Явно все пак някакви данни пристигат до машината. После ми се струва, че нещо се случва в браузерите.
По принцип форума си лагва малко при зареждане на страница със стандартните браузъри. Като сложиш и лошата връзка която имаш, се получава този ефект.
Как тогава през Тор ми зарежда, макар и доста бавно, а през Мозила и Хром не става нищо. Нямам адблокър на Хром, и въпреки това не зарежда. Пускам хотспот през тела и всички зареждат. Опитвам същата операция през рутера, само Тор върши работа, останалите стигат до началната страница и след това ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
пп На свежо преинсталиран уиндоус съм, че няма да ви казвам какво стана от 1 торент на пиратите...
А на този прясно инсталиран Windows инсталирани ли са всички ъпдейти? За IE има много работа докато стане нормален браузер. В Internet Options---> Security трябва навсякъде да се даде Enable( Disable за всички филтри). В Compatibilty View Settings също трябва да се пипне.Според мен няма вълшебни браузери.
Тор браузъра ползва различни протоколи за по-голяма анонимност, колко е по-голяма, само разработчиците му знаят.
Тор мрежата използва техни независими DNS-и.
Може би по пътя някой сървър не пренасочва правилно.
Затова ти предложих да пробваш с публичните DNS-и на гугъл.
Също така пробвай временно да изключиш IPv6 протокола в интернет настройките и услугата IPHelper от списъка на услугите(Ако не се оправи ги включи пак обратно).
Началната страница я забрави за сега, гледай на нея все е едно е съвсем различен сайт.
Огледай си всички настройки на мрежата.
Освен това, прегледай hosts файла - ако е много голям, бави доста.
Също се опитай да си спомниш от кога имаш този проблем и какво се е променило по това време.