A сега и малко глупости от мен(с доста закъснение, поради един факт-нямах нет[!]).
1. KOKOSH, так където в един твой пост казваш, че 5600 не става за игра на DOOM3, какво визираш, че въобще не става заигра или, че е слаба, но все пак става да се играе с нея??? Защото веднага мога да те уборя: АМД 2000 реални МХц, 512 Мб РАМ, 5600 на АСУС 325/600 без клок, на 800х600 на High details с изключени Vsynk и antialaising, правя средно 16-20 кадъра, доста ми бави на отварянето на врати, но веднъж минал от там нямам проблем. Аз си джиткам на тези кадри щото съм ***** инак мога да сваля на medium details и да получа 24 кадъра без проблем, но се губи доста от играта!
2. Аз лично очаквах играта много, но като си я инсталнах и настроих на 1024х768, low details и всички ефекти изключени играта става едно грозно пате което не става за игране. И реших че е пълен боклук и сме били излъгани от ID, но след 2 дена мислене си намалих резолюцията и включих, поне за мен най-важният фактор за тази игра СЕНКИТЕ. Eeee това е вече нещо друго, просто играта кърти мивки и убива мозъчни клетки. ПСИХАРИЯ!!! Евала на пичовете от ID.
3. Вече съм във втората секция на Делта лабораторията и мога да кажа, че има страхотни *****и тази игра, да не говорим за стряскащите моменти или там където времето те притиска да бързаш и имаш само определено количество въздух [:P]. Играта sъвсем леко се доближава до UNDYING, но в предната тези моменти не бяха много и бързо се свикваше с тях. Тук момента на стряскане и издигнат на нови висини, въобще психарията преобладава, писъците, звуците всичко е направено да те държи в напрежение до края на играта и да не се отпускаш след като си намерил Плазменото оръжие или Чейнгъна. Хем знаеш какво може да има в следващата стая, вече си го изпитвал, но пак влизаш леко, оглеждаш с фенерчето тъмните места и пристъпваш със свито сърце в стаята. Просто ID този път са надскочили и себе си, такова усещане за игра просто няма.
4. На някой хора това може да не се хареса, не е задължително, но да знаят че изтървавът страхотн душевно "изпразване". Може би тази години ще е годината на HL2, незнам още я няма. мо според мен и двете игри залагат на коренно различен gameplay, за да можем да ги сравняваме или съпоставяме по някакъв начин. Просто feeling-a им ще е различен.
Ами това за сега, но винаги съм готов да отговоря на закъсалите в някой момент.
П.С. Подсказка за по-бързите играчи-оглеждайте всеки тъмен ъгъл или под всяка тръба и стълбище доста по-лесен ще е живота ви(по-дълъг?!) [].