Страница 5 от 7 ПърваПърва ... 34567 ПоследноПоследно
Резултати от 61 до 75 от общо 99

Doom 3 мнения зя играта и за нейните изисквания

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

A сега и малко глупости от мен(с доста закъснение, поради един факт-нямах нет[!]).

1. KOKOSH, так където в един твой пост казваш, че 5600 не става за игра на DOOM3, какво визираш, че въобще не става заигра или, че е слаба, но все пак става да се играе с нея??? Защото веднага мога да те уборя: АМД 2000 реални МХц, 512 Мб РАМ, 5600 на АСУС 325/600 без клок, на 800х600 на High details с изключени Vsynk и antialaising, правя средно 16-20 кадъра, доста ми бави на отварянето на врати, но веднъж минал от там нямам проблем. Аз си джиткам на тези кадри щото съм ***** инак мога да сваля на medium details и да получа 24 кадъра без проблем, но се губи доста от играта!

2. Аз лично очаквах играта много, но като си я инсталнах и настроих на 1024х768, low details и всички ефекти изключени играта става едно грозно пате което не става за игране. И реших че е пълен боклук и сме били излъгани от ID, но след 2 дена мислене си намалих резолюцията и включих, поне за мен най-важният фактор за тази игра СЕНКИТЕ. Eeee това е вече нещо друго, просто играта кърти мивки и убива мозъчни клетки. ПСИХАРИЯ!!! Евала на пичовете от ID.

3. Вече съм във втората секция на Делта лабораторията и мога да кажа, че има страхотни *****и тази игра, да не говорим за стряскащите моменти или там където времето те притиска да бързаш и имаш само определено количество въздух [:P]. Играта sъвсем леко се доближава до UNDYING, но в предната тези моменти не бяха много и бързо се свикваше с тях. Тук момента на стряскане и издигнат на нови висини, въобще психарията преобладава, писъците, звуците всичко е направено да те държи в напрежение до края на играта и да не се отпускаш след като си намерил Плазменото оръжие или Чейнгъна. Хем знаеш какво може да има в следващата стая, вече си го изпитвал, но пак влизаш леко, оглеждаш с фенерчето тъмните места и пристъпваш със свито сърце в стаята. Просто ID този път са надскочили и себе си, такова усещане за игра просто няма.

4. На някой хора това може да не се хареса, не е задължително, но да знаят че изтървавът страхотн душевно "изпразване". Може би тази години ще е годината на HL2, незнам още я няма. мо според мен и двете игри залагат на коренно различен gameplay, за да можем да ги сравняваме или съпоставяме по някакъв начин. Просто feeling-a им ще е различен.

Ами това за сега, но винаги съм готов да отговоря на закъсалите в някой момент.

П.С. Подсказка за по-бързите играчи-оглеждайте всеки тъмен ъгъл или под всяка тръба и стълбище доста по-лесен ще е живота ви(по-дълъг?!) [].

2.  

3. Gadget
    Guest

С 5600 на 800х600 на медиум и 24 кадъра?... срам за тази карта.... Аз с 4200 си джиткам на 1024 на медиум с около 20-60 кадъра без да ми бави никъде със всички екстри без VSync

BTW резачката е много ужасно жестоко-грубо-яка

4. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Gadget, не можеш да сравняваш 4200 с 5600, защото 4200 не поддържа сумати и ефекти дето не ти ги изобразява играта и затова ти върви толкова добре!!!

5. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Хихи, пичове, с тия 24 кадъра сте като на кино бре Седите и цъкате семки докато стане нещо на екрана

6. Тук е от
    Aug 2004

здравейте

нов за форума, стар за фпс

крава не ми върви като хората на пц-то и не мога да те тествам на думец, но кваке 1/2/3 съм винаги готов

прочетох цялата тема на един дъх и искам да направя няколко коментара/предложения/етц..

1. имаше на едно място някой който питаше как да си смени рефреша на монитора в играта - командата е r_displayRefresh - като ти зареди играта и видиш менюто -> вадиш конзолата пишеш командата и стойността в твоя случай щом искаш 100 пишеш 100. ако я смениш по-време на игра в смисъл вече си заредил ниво и играеш тя няма да влезе в сила докато не заредиш ново ниво или докато не напишеш в конзолата vid_restart няма нужда от никакви човъркания по драйвери и допълнителни рефреш фиксове (както едно време имаше

2. по въпроса за изискванията на играта - на слашдот мисля че четох изказване на Уилитс или на Кармак - нещо от сорта на "Ако искате да играете дум3 на 16*12 и всичко останало на макс - няма да можете, защото още няма такава видеокарта".. или нещо от сорта. аз за съжаление я джиткам на минимум за да върви изобщо - но пак съм доволен щом е игра на ID за сравненията с други игри няма да коментирам защото съм твърде пристрастен, но мога само да кажа, че до сега от игра страх не бях изпитвал.. докато не ме тресна първото зомби с френския ключ =)

3. вижте гайда за играта на Геймспот - там ще разберете къде да намерите дата дисковете на ID и още няколко интересни неща. ето къде можете да го намерите: http://www.torrents-bg.com/details.php?id=370&hit=1

4. ако някой се чуди къде да намери командите и не му се занимава да ги ръчка с табулацията в самата игра да посети http://www.d3euro.com/guide.php?PHPS...65248dec5ff505

5. ще цитирам и кокош с написаното от него на геймскулт за да има нещата на едно място и да са по-лесно достъпни за всички:

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">r_gamma X Пробвайте стойност на която ще ви е достатъчно светло

com_allowConsole 1 Конзолата само с клавиша '~'

g_fov XX Без коментар (още не бачка)

connect X:Y Връзвате се към сървър с адрес X на порт Y</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

6. ето нещо и за хората с добри машини да тестват може да им помогне (а може и да им навреди)

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">In your DOOM 3 directory, find "DoomConfig.cfg" (x:\Program Files\Doom 3\base). Open DoomConfig.cfg in Notepad.

Find the line:

seta image_cacheMegs "32"

I changed 32 to 96.

---How much RAM do you have?

512MB.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

при мен промяната на 96 доведе до катастрофа хдд-то щеше да експлоадира. после на 64 пак беше ужасно дефаулт е 32, аз го сложих накрая на 16 и останах доволен ето и самия форум където чета по тази тема: http://www.forumplanet.com/planetdoo...33&tid=1438663

7. сигурно забравих част от нещата които исках да кажа ама по-това време - толкова

всичко най

фефе

7. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

KOKOSH, не всеки геймър в БГ може да се похвали че е притежател на АТИ 9800 или НВ 5950, така че това ти изказване как да го приемам като обида или като съжаление към нас ОБИКНОВЕННИТЕ хорица дето събират лев по лев да си направят ъпгрейда???

Лично играта поне до вчера я бях минал на 800х600 на HIGH настройки и ми вървеше със средните 17 кадъра и бих казал че не съм гледал слайдшоу. Така че понякога не се изказвай неподготвен. Толкова може видеото ми, толкова играя. А снощи открих че съм бил с анизо 8 в играта свалих го на 4 и малко дигнах кадрите, т.е 3-4 кадъра отгоре.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Ludia, специално се подготвих за този ми отговор Ще си спестите моите коментари ако благоволите да не обяснявате на хората, че се играе "добре" и "не е слайдшоу" когато имаш 20-40 кадъра на таймдемо. Аз също съм обикновени хорица и събирам лев за ъпгрейди, така че не се опитвай да предизвикаш съжаление и разбиране

10. Тук е от
    Jan 2003

За мен играта е номер1.И немога да не се похваля,че минах играта на джифорс2 на наи-грозно(естествено)и със средни кадри 35 .това е малко като да гледам матрицата чернобяла.Искмад да предопредя тези,които предизвикват кокоша на ку3.Той не е кой да е.Може първо мен да пробваш ,заштото много съм задобрял!

11. Тук е от
    Apr 2003

тА ЗНАшИ БЯХ ВИ питал преди време дали некои я е пускал на Ати 9600 само 4е това дето е със 256 рам на Херкулес 3Д но никои не ми даде отговор та имат ли некво големо зна4ение дали 6те я играя със 128 или 256 мб видео памет

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

Cel1.7, RAM 512, TI 4200 на 1024x768, low върви напълно прилично, на medium почва да ми насича...

Обаче такъв страх не съм брал от System Shock насам [B)]. Особено когато първородният ми син (sin [:P]) се изгаври, изкрещявайки зад гърба ми "Не се стряскай!" още при първото изгасване на лампите. Щях да му строша главата като ме свестиха... Сега вкъщи я играем едновременно трима души да си даваме кураж. Иначе щях да нарека играта безсмислена пуцалка, ако не беше наистина кошмарната атмосфера.

13. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

raid, казах го още на някой тук - сваляй резолюцията дотолкова, че да можеш да си позволиш high details. разликата е невероятна. процесорчето ти е слабичко, но дори и така мисля, че 6*4 high ще ти върви поносимо.

14.  

15. Member
    Тук е от
    May 2002

Айде кажете какво трябва да си купим , че да я изкъртим играта на макс всички детайли , с една дума да е яко като Break Stuff на Бисквитките.

Аз съм с P4 2.4/500 , 2x256 dual chenal , дъно на Гигабайт , видео - GeForce 440 SE (грозна картина).

Е каква видеокарта да взема за да играя играта на макс или няма само видеото да ме оправи.

И колко ще струва съответната карта (горе долу).

Абе играта си я бива , не съм бил прав.

16. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Айде кажете какво трябва да си купим , че да я изкъртим играта на макс всички детайли , с една дума да е яко като Break Stuff на Бисквитките.

Аз съм с P4 2.4/500 , 2x256 dual chenal , дъно на Гигабайт , видео - GeForce 440 SE (грозна картина).

Е каква видеокарта да взема за да играя играта на макс или няма само видеото да ме оправи.

И колко ще струва съответната карта (горе долу).

Абе играта си я бива , не съм бил прав.

<div align="right">Originally posted by izwerga*-*30/08/2004*:* 10:36:10</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Ами аз изчетох цялата тема и съм се спрял на варианта 5900XT (между $180 и $200, в зависимост от марката). Мисля си, че при теб това ще е достатъчно, а аз ще си сменям и процесора - от Cel 1.7 на P4 2.4...

17. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Айде успокойте топката и приберете торбата с лъжите[:D]

Както каза Кокош следващото поколение карти да,но това.....на 1024 при ултра режим и дефалт сфг играта върви ужасно зле,ама ужасно:това на 3.6/п4ц800/1гиги рам и МСИ 6800 ГТ(бая клокнато)

Друг е въпроса че АИто и е под всякаква критика:тва Дуум 3 ли е или Сериозния сам 3?

Със зор минах 2 нива:по добре ССам,там поне е шаренийка и е светличко[:D]

Хубавото е че сега ше наизлязат една камара игри с тоя енджин

18. Тук е от
    Nov 2003

Олеееее, поредният разбирач развява флага. DPetrov, къде ги четеш тия романи, че играта вървяла бая зле на карти като MSI 6800 GT? Не съм върха на сладоледа в сметките, но при 1024х768 и Ултра детайли играта не би трябвало да върви дори зле, камо ли за потресаващо. Разбира се, може и да греша в това отношение.

Колкото до ИИ мисля, че си в голяма грешка. От id не знам да са обещавали някакви особени напъни в тази насока. Все пак би ли споменал дори един shooter, чийто невероятен ИИ можеш да споменеш с добро, м? Според скромното ми мнение, ти и такива като теб /хе-хе/ си вадите изводите от скриптираните ситуации и "адекватното" поведение на ботовете в споменатите. И сега, за да се върна на темата ще ти кажа, че Doom 3 не страта от липсата на гениален/скриптиран до безумие ИИ и това се дължи на перфектното разположение/телепортиране на зверовете.

Засега съм недоволен единствено от недоизпипания мрежови код /който е играл в мултиплейър знае за какво говоря/ и безумният разход на ресурси за нуждите на любимите ни dedicated сървъри. Твърде малко сериозни проблеми за една single-player ориентирана игра и това в първата версия.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 5 от 7 ПърваПърва ... 34567 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. телевизор с някои изисквания
    От bsdfun във форум Телевизори
    Отговори: 14
    Последно: 18-02-12, 12:40
  2. Марката "Mini GLOBAL" и нейните алтернативи...
    От IvO™ във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 6
    Последно: 02-03-07, 15:09
  3. Изисквания за x264 720p
    От Yasen6275 във форум Общ - софтуер
    Отговори: 2
    Последно: 16-02-07, 20:56
  4. DVD филми - минимални изисквания
    От boblumstroklum във форум Общ - хардуер
    Отговори: 5
    Последно: 24-05-06, 00:20
  5. Линукс - изисквания
    От TopBG във форум Linux
    Отговори: 6
    Последно: 01-03-05, 08:08

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе