Благодаря на Dockera ще пробвам довечера.
Пичове, имам един въпрос, който може да ви се стори смешен...
Искам да си инсталирам тая игра, но на третия диск ми дава грешка! Свалих я от data.bg. На друго място не съм я намерил. Някой може ли да ми каже от къде другаге да си я дръпна или поне само третия диск?
Благодаря ви! :-)
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...Иде ми да си пусна Сериозния сам и на турист и да смачкам всичко дето шавне .
<div align="right">Originally posted by izwerga*-*14/12/2004*:* 11:28:43</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Именно поради тази причина няма да се откажеш от шутърите. Винаги ще има шутър, към който с удоволствие ще се "завръщаш"... []
BobyTT можеш ли да ми кажеш тия макс детайли на каква видео карта ги постигаш ?
А ако някой знае с каква карта може да се постигнат макс детайли минималната карта де... то е ясно че с 6800 ултра може да се постигне макс
ati - 9800 и нагоре ( четох някъде за 9700xt, но нямам ясен спомен)
nvidia - 6800 и нагоре []
Леле такова еднообразие неочаквах.
Наистина красива игра но само толкова.
Даже нямам желаниа да видя края
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">BobyTT можеш ли да ми кажеш тия макс детайли на каква видео карта ги постигаш ?
А ако някой знае с каква карта може да се постигнат макс детайли минималната карта де... то е ясно че с 6800 ултра може да се постигне макс
<div align="right">Originally posted by Az_sum_bre_ombre - 16/12/2004 : 16:23:15</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ами аз съм с два компютъра единия е с X800XT PE другият с 6800Ultra
Кофти работа....
някой може ли да ми каже защо на Dell P4 2.6GHz с 512MB на 333Мhz и GF4 MX440 тая игра едва отлепя н минимум настройки? На всичкото отгоре след втория-третия Loading…. син екран и рестарт на компа... :-( А я инсталирах от диск, който със сигурност работи. Явно е въпрос на настройки, иначе ХРто си е наред.
Някой да има идея какво да направя, че нещо няма бачкане и да уплътним раб. време.
Предварително 10х на всички :-)