CrossBlade аз пък от 4ката насам съм "на бронята" /добре че нямаше камера на ауспуха че незнам как щях да го кажа/ и чесно казано не си представям как игри от сорта на ъндърграунд 1 и 2 ще направят интериора на колите все пак говорим за тунинговани коли неможе вътре да им сложат заводските части ще иглеждда тъпо а също и неможе да ти направят опция да си тунинговаш интериора на колата защото ще отнеме години... тъй че чесно да ти кажа незнам защо няма вътрешна камера НО по добре е че няма защото лично мене това ме накара да почна да гледам на колата "по-отвисоко" а за последните 3 части на фнс това е само + защото ЕА за си счупили седалището да оформят до последния детайл колата ти и ти най-накрая на си сложиш камерата на бронята и от там да изпуснеш всичко над което са се старали момчетата.
Delta1 днеска на една от магистралите вдигнах към 180 и от там с пълно нитро стигнах до 20 макар и за секунда-две максимум защото просто почна да пада явно към 190-5 е максимума на вайпъра тъй че има места на който можеш да стопиш сегментите на колата ако искаш. има и достатъчно големи места където можеш да въртиш колата /което е доста зор/. Еми обясни ми какъв е смисъла на обикалянето на няколко човека в града без да има състезание... освен "вижте как съм го барнал тоя мустанг" ? няма логика да направят такъв режим
Anton Petkov мда за съжаление игрите нфс никога не са били реалистични... или не е чак за таков същаление... чесно да ти кажа аз УЖ съм геймър... ама тия игри дето ги казваш... ми не съм ги чувал... а нфс серията я играя от единицата до девятката... тъй де... лично мое мнение е че нфс серията е най-извесния рейсинг би трбявало да има защо. ааа да ииии абе тука ние обсъждахме как ни върви играта на човешки машини то нямаше нужда да казваш с колко фпс ти върви... то с тая конфигурация незнам имаш ли проблеми с някоя игра до сега ? Няма лошо... б***и машината дето я имаш!!!!
Voxter не мога да те разбера защо са ти разделителни по високи от 1024 какъв монитор имаш аз имам 19" и игра на повече от 1024 не съм пускал... не че немога просто не виждам смисъл