"suspect is driving blue viper"... "suspect has go offroad"... "I lost him..."... Ако имате късмет за около 5-10 минути ще чуете тези реплики... Другата възможност е... BUSTED.
Преди около 3 дена набарах демото на най-новото НФС. Беше по някое време през ноща съквартиранта вика "абе излязла е most wanted" и аз като фен на тази поредица веднага включвам бит комета и след около 15тина минути вече я инталирам... Пускам и гледам някаква мадама как ми обяснява че трябва да си слагам предпазния колан и да се съзтезавам само в играта... бля бля аз и без това се предвижвам с 94... И си викам аха туй ще е НФС ъндърграунд с куки... да ама не... Приликите, евентуално ако ги търсите, можете да намерите само във факта че има и тунинговани коли... Друго не...
Графика: За съжаление за да се насладите напълно на графиката от нфс 9 ще трябва да се сдобиете с и аз незнам каква карта защото с моята 6800 немога да си позволя да пусна играта на 1024 на макс детайли и в момента съм изключил АА и още един ефект който и без това ме дразни. Иначе графиката е ДОСТА добра /личната ми оцента е 9.5 от 10/ Най накрая да направят почти безупречна графика. Ако говорим за колата ви е там вече няма какво да се каже просто е перфектно направен отвсякъде - отражения, светлосенки, детайлност - префкетна е. Същото почти може да се каже и за опонентите ви доста добре изпитани куки /поличейски патрули/ също така и противници. Подобрение се забелязва дори и в трафикантите /трафика по улиците/ за първи път и на тях е набрегнато а не представляват просто някакви недодялани таксита които приличат на някакво недоразумение с неправилна форма, т.е. като блъснете трафикант вече ще знаете че сте блъснали кола а не някакъв по странен гюм. Екстериора също може да се каже че е добре направен.
Гейм плей: Според един мой познат единствената реалистична игра от серията нфс е нфс 5... И ако си мислите че до сега /с изключение на 5цата/ нфс серията е била нереалистична почакайте да видите MW Реалистично до някаква степен можем да търсим в "конфликтите" с роуд блок-а иначе забравете. Ако свикнете на държанието на колата на пътя можете спокойно да взимате остри завои с 130 МИЛИ в час което не виждам коя кола може да го направи. Каквото и да си приказваме разлизмът в тази игра липсва, ни повечето хора не го и търсят тъй че...
Режимите на игра са това което евентулано може да впечатли човек има си нормалния режим бързи ръце /quick race/ където поне за сега не съм забелязъм куки което е интересно... Основния режим на игра се нарича "Black List" където някакъв грозен ти с глас на 68 годишен пушач ти обяснява как трябва да станеш "NOTORIOUS" по какъв начин никой още незнае... има също и "challengе series" Където се предлага 3 режима на игра от които най-впечатлващо ми изглежда "RoadBlock" Където трябва да избягаш 6 пъти от ченгелите и ако си мислите че това е лесна работа... В 3 от нфс серийте имаше силно присъствие на къку НО тука вече говорим за найстина СЕРИЗНО присъствие 10тина коли постоянно ти цвилят около тебе и само те чакат да направиш грешка и си до там блокират те отпред отзад отстрани от всякъде... намалиш ли скоростта е зор да им избягаш което не означава че с висока скорост можеш да го направиш. Напротив 130 мили в час за тях не са притеснение ако набараш хубава права и вдигнеш към 180 тогава може да говорим за някакво измъкване НО веднага пред тебе се появяват още гадове и пак увисваш - трудно е, не е невъзможно но е трудно. Също така един начин е да ги пребиеш... мда тука вече можеш да прибиеш куките с доста блъскане НО успяваш можеш и да има приготвиш "капан" а именно примерно /много добре прозвуча/ минаваш през бензиностанция гъташ едната бензиноколонка и гледай какво става всеки който е наоколо си остава там /без тебе разбира се/ но тъпото е че малко куки те следят толкова плътно точно в този момент тъй че в най-добрия случей можеш да гътнеш 3ма от 15 което не е много но все пак е нещо. Саунд трака също не е зле... както почти винаги... Колите са готино "направени" което ме навежда че има възможност на куйк рейс да играеш както с тунингована така и с нетунингована но просто не виждам смисъл защото кой би предпочел не тунингована пред тунингована... И пак съществува недоразумението наречено голф гти... дето само надписа ДИТЦ му липсва.
Играта ще излезне след по-малко от седмица /според ЕА/ тъй че скоро ще видим какво наистина представлява... за тези които немогат да чакат и не им се занимава с торенти - http://my.slacklinux.net/Need%20For%.../nfsmwdemo.exe ето демото и един съвет от мене - не вярвайте на първото си впечатление!!