Страница 1 от 3 123 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 44

Need For Speed Most Wanted излезе

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2004
    Мнения
    315
    #1

    Need For Speed Most Wanted излезе

    "suspect is driving blue viper"... "suspect has go offroad"... "I lost him..."... Ако имате късмет за около 5-10 минути ще чуете тези реплики... Другата възможност е... BUSTED.
    Преди около 3 дена набарах демото на най-новото НФС. Беше по някое време през ноща съквартиранта вика "абе излязла е most wanted" и аз като фен на тази поредица веднага включвам бит комета и след около 15тина минути вече я инталирам... Пускам и гледам някаква мадама как ми обяснява че трябва да си слагам предпазния колан и да се съзтезавам само в играта... бля бля аз и без това се предвижвам с 94... И си викам аха туй ще е НФС ъндърграунд с куки... да ама не... Приликите, евентуално ако ги търсите, можете да намерите само във факта че има и тунинговани коли... Друго не...
    Графика: За съжаление за да се насладите напълно на графиката от нфс 9 ще трябва да се сдобиете с и аз незнам каква карта защото с моята 6800 немога да си позволя да пусна играта на 1024 на макс детайли и в момента съм изключил АА и още един ефект който и без това ме дразни. Иначе графиката е ДОСТА добра /личната ми оцента е 9.5 от 10/ Най накрая да направят почти безупречна графика. Ако говорим за колата ви е там вече няма какво да се каже просто е перфектно направен отвсякъде - отражения, светлосенки, детайлност - префкетна е. Същото почти може да се каже и за опонентите ви доста добре изпитани куки /поличейски патрули/ също така и противници. Подобрение се забелязва дори и в трафикантите /трафика по улиците/ за първи път и на тях е набрегнато а не представляват просто някакви недодялани таксита които приличат на някакво недоразумение с неправилна форма, т.е. като блъснете трафикант вече ще знаете че сте блъснали кола а не някакъв по странен гюм. Екстериора също може да се каже че е добре направен.
    Гейм плей: Според един мой познат единствената реалистична игра от серията нфс е нфс 5... И ако си мислите че до сега /с изключение на 5цата/ нфс серията е била нереалистична почакайте да видите MW Реалистично до някаква степен можем да търсим в "конфликтите" с роуд блок-а иначе забравете. Ако свикнете на държанието на колата на пътя можете спокойно да взимате остри завои с 130 МИЛИ в час което не виждам коя кола може да го направи. Каквото и да си приказваме разлизмът в тази игра липсва, ни повечето хора не го и търсят тъй че...
    Режимите на игра са това което евентулано може да впечатли човек има си нормалния режим бързи ръце /quick race/ където поне за сега не съм забелязъм куки което е интересно... Основния режим на игра се нарича "Black List" където някакъв грозен ти с глас на 68 годишен пушач ти обяснява как трябва да станеш "NOTORIOUS" по какъв начин никой още незнае... има също и "challengе series" Където се предлага 3 режима на игра от които най-впечатлващо ми изглежда "RoadBlock" Където трябва да избягаш 6 пъти от ченгелите и ако си мислите че това е лесна работа... В 3 от нфс серийте имаше силно присъствие на къку НО тука вече говорим за найстина СЕРИЗНО присъствие 10тина коли постоянно ти цвилят около тебе и само те чакат да направиш грешка и си до там блокират те отпред отзад отстрани от всякъде... намалиш ли скоростта е зор да им избягаш което не означава че с висока скорост можеш да го направиш. Напротив 130 мили в час за тях не са притеснение ако набараш хубава права и вдигнеш към 180 тогава може да говорим за някакво измъкване НО веднага пред тебе се появяват още гадове и пак увисваш - трудно е, не е невъзможно но е трудно. Също така един начин е да ги пребиеш... мда тука вече можеш да прибиеш куките с доста блъскане НО успяваш можеш и да има приготвиш "капан" а именно примерно /много добре прозвуча/ минаваш през бензиностанция гъташ едната бензиноколонка и гледай какво става всеки който е наоколо си остава там /без тебе разбира се/ но тъпото е че малко куки те следят толкова плътно точно в този момент тъй че в най-добрия случей можеш да гътнеш 3ма от 15 което не е много но все пак е нещо. Саунд трака също не е зле... както почти винаги... Колите са готино "направени" което ме навежда че има възможност на куйк рейс да играеш както с тунингована така и с нетунингована но просто не виждам смисъл защото кой би предпочел не тунингована пред тунингована... И пак съществува недоразумението наречено голф гти... дето само надписа ДИТЦ му липсва.
    Играта ще излезне след по-малко от седмица /според ЕА/ тъй че скоро ще видим какво наистина представлява... за тези които немогат да чакат и не им се занимава с торенти - http://my.slacklinux.net/Need%20For%.../nfsmwdemo.exe ето демото и един съвет от мене - не вярвайте на първото си впечатление!!

  2.  
     
  3. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001
    Мнения
    3,566
    #2

    Re: Need For Speed Most Wanted Preview

    Ombre не лъже...графиката е уникална реализмът на управлениетп клони към нула, но пък екшъна е луд...изглежда отмина времето на двучасовите състезания от времето на GP3

  4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2005
    Мнения
    1,029
    #3

    Re: Need For Speed Most Wanted Preview

    тия ушевите много умни станали бе

  5. Member
    Тук е от
    Sep 2004
    Мнения
    315
    #4

    Re: Need For Speed Most Wanted Preview

    Мда прав си Ско графиката найстина е много добра НО си има и цена тази графика.... като писах че ми сече на макс детайли явно съм излъгал защото мога да си позволя да го пусна на макс но на 800х600 при 1024х768 нещо ми спича много мъжката и забива... тъй че кой знае може би и на 1024 ще успея да го пусна но при всички случей 512 рам за макс детайли - няма да стане... и ще стърже прекалено много от харда... Та уточнението е че играта все пак не е толкова тежка.

  6. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    1,176
    #5

    Re: Need For Speed Most Wanted Preview

    Az_sum_bre_ombre, играта е тежка, но като зареди нивото лесно се играе. Определно си иска 1GB RAM, защото след 3-4 игри много сече в самото меню. Не ти знам машината, но на моята стара барака с моето 6600GT - AGP вядя средно на 1024х768 по 30-33 кадъра, но на места ми пада и под 20 особенно в дъждовно време и 2 ма пред мен да дигат пушилка става лудница.
    Знаете ли кое е най-реалистично направено, когато слънцето залязва и ти свети право в очите, няма такова друго нещо лудница, нищо не виждаш. Отраженията са на СТРАХОТНО НИВО, имам 1-2 скрийншота в ВАЙПЪРА който за набавен каданс след голям скок по боята се отразяват сграфите от двете му страни.
    Бих казал още, че в ДЕМОТО няма никави допълнителни настройки за видео картата, освен резолюцията и детайлите на света. Вероятно ще ги има в пълната версия!
    Мдам видът на колите определно е с в пъти повече полигони от UNDERGROUND-те. Само ако се вгледаш и знаеш къде да търсиш незагладените ръбове можеш да ги видиш, а в предходните 2 игри не беше така.
    Az_sum_bre_ombre, е прев за травика, най-накрая не са само грозни кутийки на пътя, а вече всяка кола си има облик. Не знам за вас, много е вложено в динамиката на блъскащи се тела. Само да видите как хвърчи във въздуха полицейската кола след челен удар с моята, не е истина.
    Много е вложено в околният свят, както вече стана стандарт в предните 2 игри! Но разликата е че тика вече не се залага на светлинното ШОУ, а на реалистичниста околност. Въобще много са се потрудили тоя път. Всичко друго в ревюто!!!

  7. Novice
    Тук е от
    Oct 2005
    Мнения
    1
    #6

    Re: Need For Speed Most Wanted Preview

    Играта е много луда.Не видях никои да споменава за демича в/у колата.За разлика от предишната част тук като се блъснеш няколко пъти и колата ти почва се се мъкне като костенурка по патя.А опиташ ли се да потеглиш от място на чичо ми трабанчето ще те издарпа(но колкото и да се блъсках не ми се случи колата ми да остане на патя!).В Опциите има възможност и да премахнеш демича.

  8.  
     
  9. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003
    Мнения
    2,045
    #7

    Re: Need For Speed Most Wanted Preview

    LUDIA: ВладО! Давай screenshots !

    imageshack.us

  10. Member
    Тук е от
    Sep 2004
    Мнения
    315
    #8

    Re: Need For Speed Most Wanted Preview

    LUDIA да усетих и аз че иска 1гб рам ама да ти кажа кешира ли се веднъж в харда и с 512 става.Е ся спор няма че с 1гб няма да имаш проблеми но от де пари Машината ми е с 512 рам и с 6800 и върви на макс ефекти/детайли на 800х600 перфектно. Има допълнителни настройки на видеото бе човек? Отиваш на видео опций там дето има настройки на разделителната и левела на детайли и там долу вдясно виж какво пише: Адванст. Адванст менюто се избира с цифрата 2, натискаш и от там настройваш. Пробвай да надуеш на макс на 1024 че ми е интересно как ще се държи че аз имам малко проблми тука явно с видеото.
    BlaCk^WiZaRd аз я играя от 4 дена и чесно казано не съм забелязъл ударите в/у твоята кола да дават отражение. Определено в/у куките мога да кажа че има демидж... най добре е да ги смачкаш с ония "капани" които ти дава възможност когато те гонят НО ако си достатъчно упорит можеш да видиш как някоя патрулка както си върви така и пуши... един бял пушек много напомнящ на спукан радиатор ама доста трябва да ги дъниш докато пропушат. Това е за демиджа... в/у твоята кола демиджа се изразява само в напукани стъкла за сега...
    Ето ви малко скрйншотове - http://my.slacklinux.net/MFSMW/ Извинявам се за това че са bmp но просто ако ги бях направил jpg 50% от ефектите щяха да изчезнат. На един от шотовете може ясно да се види как едната кука пуши като комин на ТЕЦ също така се опитах да хвана и това за което LUDIA спомена /слънце при залез/ но за съжаление валеше... но пък можете да се насладите на облаците

  11. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001
    Мнения
    3,566
    #9

    Re: Need For Speed Most Wanted Preview

    Малко "снимки" и от мен...
    http://martos.no-ip.info/NFS_MS

    Промяна: сложих още снимки (за хората, които все още се чудят дали да теглят чудото )
    @Ombre, явно нещо не е оптимално в системата ти, защото аз успях да го пусна на 1280х1024 + 2х antialiasing (всичко друго на мах) и не че върви блестящо, но се трае (на гефорс 6600 + 512 рамец)
    @Voxter - няма ограничение на резолюцията братле

  12. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003
    Мнения
    2,045
    #10

    Re: Need For Speed Most Wanted Preview

    Мерси Ско

    bmp-тата ще ги изпусна

    ---

    Има ли камера отвътре най-после или пак ще трябва да се кара на камерата от пътя

  13. Member
    Тук е от
    Sep 2004
    Мнения
    315
    #11

    Re: Need For Speed Most Wanted Preview

    Камерите /за сега а както и за напред най-вероятно/ са една при която виждаш колата отгоре една която виждаш пак колата отгоре но по-отдалече една на капака и една на бронята. На EA не им се занимава май с правенето на интериора на колата.

  14.  
     
  15. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003
    Мнения
    2,045
    #12

    Re: Need For Speed Most Wanted Preview

    Ах ..... тяхната леля На Porsche Unleashed само на нея камера карах .... На Undergrounds вече минах на тази от бронята ... поради неналчие на вътрешна

  16. Member
    Тук е от
    Sep 2003
    Мнения
    349
    #13

    Re: Need For Speed Most Wanted Preview

    Това, което не виждам да има, а и най-вероятно няма да има е права писта. Да бяха сложили едно летище извън града, където да отиде човек с колата си и да кара на воля. Да може да се засили 1-2 км както трябва, да пробва как е въртенето с ръчна без да удряш мантинелата, въобще да има едно голямо и широко място. В тази версия магистралите са си по-широки от предната, но има завои . Друго, което най-вероятно няма да има е възможността за FreeMode, където (поне в LAN мрежа, но защо не и online) да влязат няколко човека с добре тунингованите си коли и просто да си карат из града, без състезания. Ех мечти си казвам, но като цяло не е толкова трудно да се реализира след като са направили толкова много и наистина очаквах да има нещо подобно, но уви няма.

  17. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2005
    Мнения
    18
    #14

    Re: Need For Speed Most Wanted Preview

    Моите 2 цента. Приятна аркада с красива графика. Може би най-удачната от времето на НФС 5. Радва ме фактът, че ЕА най-сетне прекъсна тенденцията да разработва "само нощни" игри. След двата Ъндърграунда бях решил, че в следващата игра ще трябва да карам с протегнати напред ръце, да не се спъна. По повод на реализма - реализъм даже не трябва да се търси в игри от типа на НФС (като изключим НФС5). Който търси реализъм - моля rFactor, GTR, GT_Legends, GPL. А игри от типа на НФС и Juiced са си аркади с приятна графика и даже някакъв зачатъчен сюжет - общо взето за отмора. И тук даже не е необходимо използването на кормило, може и на клавиатурата.

    P.S. По повод на графиката - на моята конфигурация държи отлични показатели на FPS, на 1024Х768 държи 85-100 фпс при включени всички екстри. Само не мога да разбера защо не мога да повдигна повече резолюцията. Другите игри вървят без проблем на 1600Х1200 и 1792Х1344. Дали това е само в демото, илии така ще е и в релиза?

  18. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2004
    Мнения
    19
    #15

    Re: Need For Speed Most Wanted Preview

    P.S. По повод на графиката - на моята конфигурация държи отлични показатели на FPS, на 1024Х768 държи 85-100 фпс при включени всички екстри. Само не мога да разбера защо не мога да повдигна повече резолюцията. Другите игри вървят без проблем на 1600Х1200 и 1792Х1344. Дали това е само в демото, илии така ще е и в релиза?
    [/quote]

    Добре сине, то при теб ако не се държи добре не знам при кой ще се......

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 3 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. NFS most wanted
    От ilhanbg във форум ИГРИ
    Отговори: 4
    Последно: 16-01-10, 19:53
  2. Need for Speed™ Most Wanted
    От kasis във форум ИГРИ
    Отговори: 3
    Последно: 29-09-06, 06:15
  3. Как завършва Need for Speed Most Wanted?
    От dP във форум ИГРИ
    Отговори: 9
    Последно: 18-06-06, 10:59
  4. Проблем със Need For Speed Most Wanted
    От FIFA във форум ИГРИ
    Отговори: 2
    Последно: 17-12-05, 19:23
  5. Need for Speed - Most Wanted
    От LUDIA във форум ИГРИ
    Отговори: 4
    Последно: 27-05-05, 11:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе