За мен Хероса си остава класика в жанра 5-цата за мен тя е най-добрата игра за 2006
останалите игри който играх бяха по-стари, че нещо не съм им се наситил още...
За мен Хероса си остава класика в жанра 5-цата за мен тя е най-добрата игра за 2006
останалите игри който играх бяха по-стари, че нещо не съм им се наситил още...
Да , Heroes е религия , само , че , 3ката винаги ще си остане номер 1 за мене![]()
Така е да , не мога някак си да приема 3D - то на Heroesa , не съм свикнал![]()
не сте свикнали, но 5-цата не отстъпва нито на милиметър от 3-ката. намаляването на безумно многото магии с едно и също действие, но с различна графика, вкарването на оригиналната runic магия на джуджетата, заигравките с shot retaliation и масата други оригинални идейки... 5 е по-богата от 3. и нека се има предвид, че съм фен на този род игри от времето на King's Bounty (2*360к дискети) и половината ми детство е прекарано пред heroes-a, а другата половина пред diablo (а третата половина пред ufo)
Не , 5цата наистина е много добре , обаче някак си , една седмица я играеш 30 мин , пък ако сте двама отива на час някаде , направили са я много бавна , пък и да не говорим каква конфигурация трябва да имаш![]()
вярно, по-големи са картите, а дори и с горски елф нямаш ходове по 1/2 карта. оттам идва и "бавността". а за игра по двама - така или иначе преди време на тройката сме се зареждали с 2-3 бутилки газир и 2 кила ядки, и сме осъмвали![]()
Ооо да , кои не е осъмвал , то от мафия , военни и heroes измъкване няма , като се захванеш един път ...![]()
Колко сме си вадили очите с тоя Херос...![]()
Играя от Heroes2 и даже още щом мога моментално пускам некоя игра , никога няма да ми писне![]()
Аз също само 1-цат не съм играл, но таак и не можах да е намеря преди...
От 2-ката с експанджъна нататък всичко съм покорил...![]()