Подово-стеннни климатици Daikin - впечатления
Да не ся му уроки, много добре се държи машината. От снощи е гъста мъгла и външни -4 -5гр. Дефростите са на 2-3ч, че и повече, което е много добре. Изнеда ме приятно. Поддържа 23гр., със средна консумация 300W/h в 14.5м2.
П.п. Условията са идеални за замръзнали тави, като се прибера ще хвърля едно око, да видя на какво дередже са. Тук все още е -6, с мъгла.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...bfea01d88f.png
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ad6c5f73f2.png
Отговор: Подово-стеннни климатици Daikin - впечатления
А колко е корекцията в сервизното?
1 Прикачен файл(ове)
Привет ,
Таман щех да пиша и аз фа се похваля и пак бях непруятно изненадан.
Днес е студено и мъгливо -8 беше сутринта, сега е около 0лата.
Машината работи много адекватно при -8 и си размразява по необходимост на 2 часа . за около час топлообменника се обледява( имам възможност днес да го наблюдавам) Та днес както си правеше нужни дефрости на два часа и еи сега ми тресна дефрост ни в клин ни в ръкав на 30 мин след последния при температура по датчик 0 С и слънце. ( през мъглата)- абсолютно ненужен.
Това ме хвърли в размисли дали пък дефростите при необходимост са независими от дефростите по време и за това на моменти да се натрупват ненужни такива или температурата около 0 просто побърква алгоритъма.
Приложено слагам снимка на външното тяло на 2 часа точно преди да почне дефроста- абсолютно необходим.Прикачен файл 41413
Корекцията на градусите ми е -2. Иначе, дефростоте между +2 и 0гр са най-малоумните. Само че, слава богу на 30мин не съм хващал.
Ей сега още един.
в рамките на 1 час 2 абсолютно ненужни.Температура по сензор 1С.
Направо да полудееш.....
Цитат:
Първоначално публикувано от
rosswen
Аз нямам какво да кажа, но понеже не знам как се качват толкова големи снимки ще направя като колегата. Цитирам заедно със снимките.
И още един (3ти за час и половина)
........
Темоература по сензор 3С. Чиста пита.
айде пак.....
Не съм ходил да слушам и другите , но предполагам е същото , по принцип абсолютно еднакво се държат.
На 25С са сложени, поддържат ги.
Обаче е необяснимо тва държание над 0-та. не създава дискомфорт или нещо обаче 30 мин......
психическия дискомфорт е най неприятния от всички видове ,а точно такъв създава
То непсихически дискомфорт има ли ? :D
Има има, като не могат да стоплят.
тая температура около 0 е най гадна , незнаят на кой свят са , влашно и малко над 0та , и миналата госина хванах няколко такива