Монтажът продължи 2 часа.
Добро впечатление ми направиха ММС, като не искаха предварително плащане за монтажа и за климатика, платих го 3 часа след като го монтираха, без да се обаждат и да ми напомнят.
Апартаментът е боксониера, помещението което ще климатизира е 21кв., ново строителство, ПВЦ дограма, юго-източен.
При външна температура от 7 градуса, а вътрешна 17, го пуснах на АВТО режим с вентилатор също на АВТО, загря до 23 градуса за 20 минути, след което не се изключи цяла нощ, но работеше на първата степен на вентилатора. Външното тяло не се чува изобщо, единствено като го пипна, се чувства лека вибрация от перката. Има момент в който в стаята леко замирисва на мухъл, но може и да ми се струва, жената я будих 4 пъти и каза, че не било вярно.
Имам един въпрос относно "окото", което следи за движение в стаята. В книжката не пише това "око" да променя въздушната струя така че да не духа директно в хората в помещението, но единият от монтажниците каза, че този модел има тази функция. А аз мисля, че я има при един от другите им модели. В този модел би трябвало "окото" да е само за да минава в икономичен режим когато няма движение в стаята? Ако някой знае със сигурност, да поясни.
Като цяло за 1 ден работа, климатикът надмина очакванията ми като бързина на затопляне, ще видим по-нататък.