Опс - грешка .
Поста е за изтриване ...
Пукат,пукат на някой по малко на наякой повече.На мен FTXS35G не пука изобщо.Докато малкия 25-цата пукаше като спре да духа и като духа.Ама една вечер ми писна и го спуках от бой.Бой по пластмасите нагоре,надолу,наляво и надясно и сега пукат мноооого по малко,даже вече не го и забелязвам.Бой му е майката.
Аз не съм чул още нито пукане ,нито съскане,нито въздишки от 2 -та си Дайкина,а под единия спиме с жената...незнам какво да ви кажа...попаднали сте на "монтажници".Това за "особенност на модела' е пълна глупост...проблема е некадърен монтаж.Шум от "преливане на фреон"- липса на вакуумиране ,недостатъчно фреон,къс тръбен път,прегънати тръби...и др.Първоначално публикувано от mike47
A може и да не е.То като спиш е логично да не го чуеш.
Ами имал е впредвид ,че си лягам с нощна шапчица и тапи в ушите![]()
Хахахахах,нещо не ти схванах мисълта но както и да е
Моето питане е дали се"тормози" климатика при зададени 23*/вън 0*/,тих вентилатор,ECONO +QUIET? Търся начин да го извадя от режим вкл/изкл. Стаята ми е 17 кв.много топла и затова искам комфорт.Говорим за дайкин 25-ца подов. Ще чакам идеи.Поздрави!Първоначално публикувано от sladi4kia
Ако имаш топъл апартамент и много малки топлозагуби няма проблем.Първоначално публикувано от avdjiev
Стига да е така както описваш проблем няма да има.
Рано или късно всеки инверторен климатик влиза в режим ON/OFF. Зависи как и кога загубите ти стават по-малки от минимала на климатика. Не можеш да го извадиш от тоя режим,освен ако не отвориш прозореца...
Благодаря и на двамата за намесата.Тъжното е,че има поведение на обикновен климатик.Тази вечер му вдигнах гадусите на 24 и след 40-50 минути пак влезе в режим on/off.Първоначално публикувано от vanko68
Естествено, минимумът на модела е висок. Нормално е топлозагубите ти да са под този висок минимум и това води до този начин на работа. Вариантът е или да си увеличиш топлозагубите, което звучи глупаво, или да сложиш климатик с по-нисък минимум, което пък едва ли ще направиш скоро, така че свиквай![]()
Квкво те притеснява режима on off. Така даже е по тихо в стаята.