Julian,този модел на Daikin FTXS25G от тази година ли е? Този климатик подходящ ли е за европейския пазар,защото някои модели били предназначени за азиатския пазар?
Julian,този модел на Daikin FTXS25G от тази година ли е? Този климатик подходящ ли е за европейския пазар,защото някои модели били предназначени за азиатския пазар?
http://www.mmc.bg/admin/pics/76_2_pr...D_okt_2009.pdf
Погледни го.....климатика деиствително е по-стар модел но си е ДАЙКИН и със сигурност ще ти върши чудесна работа а пък цената му е без каквато и да била конкуренция(на пазара може да го намериш и по-евтино)
Цената не е за" няколкото" филтри ,а за функции за които доста конкурентни производители могат само да мечтаят,но това е друга тема...моето мнение е че за зъболекарски или друг болничен кабинет това е идеалният вариант.FTXS25G(2008-2009г.)КОП- 4.5;FTXS35D(2007-2008г)КОП- 3.7 и FTXR28E-УРУРУ САРАРА- КОП 5.2 са произведени за ЕВРОПА.
rkk,този модел на Daikin FTXS25G ми го предложиха, като вариант от фирмата вносител на Daikin.Твоите лични впечатления какви са за този климатик? Дали топли и като изработка добър ли е?Какви са му плюсовете и какви са му минусите? Благодаря!
Хехе, всички Даикини топлят, че се късат. Много добра машина е.Първоначално публикувано от Маги
Благодаря на всички от форума, които се отзоваха. След празниците пак ще пиша за финални доуточнения за климатика.
Маги,по-добър вариант относно миризмите и филтрацията на въздуха е един обикновен инвертор като FTXS 25 G или FTXS 35 D ,със покупка на въздухопречиствал Дайкин:
http://www.mmc.bg/bg/catalogue_details.php?id=82&type=5
Доста по-добре е откъм ефекта в сравнение с Уруруто,а и общата цена е по-ниска,отколкото на Уруруто.
vanko68, като идея е добре, но имаш ли впечатление от начина на работа? Ефективен ли е този въздухопречиствател и можеш ли да ми дадеш малко повече инфо за начина на работа. Благодаря!
Имам впечатления от клиенти,на които съм го продал.Всички са абсолютно еднакви с положителните си мнения.
Повече инфо ще ти пратя веднага на мейла от профила ти. Пиши дали си го получила и устройва ли те инфото.
vankо68, получих инфото,но ще ми трябва малко време, за да осмисля нещата.А, след празниците ще пиша по обстойно. Благодаря!
Няма защо. Весела НГ и повече успехи догодина на професионалния фронт.
Първоначално публикувано от vanko68
Много интересно предложение!
![]()
Да този вариант е най добър...успех.А относно FTXS 25 G - година и половина го монтирам и след добрите впечатления от него си купих два броя за в къщи и се отказах от локалното си парно в което преди 3 години бях вложил над 3 хил.лева.Подкрепям мнението че въздухопречиствателя е по ефективен от Уруру Сарарата и клиентите наистина са доволни от него.
Здравейте, момчета и Ч.Н.Г., желая Ви всичко най-хубаво през 2010 на вас , и на вашите семейства ,и дано новата година да Ви е по-добра във всяко едно отношение от предходната. Моля, за мнения за Daikin FTXS25GT дали е подходящ за стоматологичният кабинет ( 16 m. 2) и дали е добър избор от моя страна. Ще очаквам и други предложения от ваша страна .Благодаря!
F28KTNV е перфектен за това помещение тъй като има силен вентилатор не е проблем еисочината и ще даде максимална икомомия около 0,55kwПървоначално публикувано от Маги