Обади ли се в сервиза, да попиташ? При мен лятото вдига до 35, а зимата до 29оС.Първоначално публикувано от KFR32
![]()
Обади ли се в сервиза, да попиташ? При мен лятото вдига до 35, а зимата до 29оС.Първоначално публикувано от KFR32
![]()
Колеги маи не ме разбрахте имам впредвид че показанията на дистанционото не показват повче от 28гр.( например на другите ми климатици е до 30гр. ) това нормално ли е за модела.
Достатъчно са му толкова.И на краун дистанционното и климатика са до 28 градуса.Първоначално публикувано от KFR32
Хитачито ми може да се надуе до 32 градуса от дистанционното. Няма да се учудя ако ги направи.![]()
Имам един приятел с 35YH6 монтирано в 17 кв.м. стая и ми разпрая как по-миналата зима, когато бяха големите студове му задава 32° за да направи реални 23°.
Колеги имам въпрос за въпросния модел FTYN/RYN50 може ли да работи с жично дистанционо и какво .
POWERFUL включен външна темпер.-14,5гр. на входа на климатика 22гр. издухва 35гр. нормални ли е тази разлика от 13гр. при тези външни температури?
Ако се вземе предвид,че в тоя режим вентилатора има дебит 880-900 м3/ч,се получава,че климатика ти отделя 3400 Вт.При тези -15 вън е нормално,щом по сервизно му дават при -10 да отделя 3 700 Вт .
-13 навън, 22 входяща, 38 изходяща.
Като стане пак под -20 като снощи ще го тествам пак.![]()
климатик.jpgКлиматикът заскрежава на 4 ленти. Какъв е проблема? Предварително благодаря за отговорите. Все още е в гаранция.
Нищо му няма.И моето фуджицу закрежава на 2 ленти.
Ако не топли и заскрежава тогава се безпокойте.
Отделно, че дайкин ако изпусне фреон и е по-малко от необходимото за нормалната работа веднага диагностицира и пуска цветомузиката, като едновременно с това спира и климатика.
Проблем би било, ако изглежда по този начин работейки на максимална мощност.
Не е на максимум ограничих го да работи в 50куб. Поддържа 21-22гр.
Това гофре което се вижда от вътрешното тяло ли идва или от външното? Ако е от въшното и може да капе без проблем под климатика го махни заедно с коляното което е защипано на дъното.