Ако ще е уруро, вземете си предишния модел - Daikin FTXR28E~RXR28E Ururu Sarara. Не, смятам че подобни параметри 3.6 kW (0.6 ~ 7.5), 12287 BTU (2048 ~ 25598), са Ви необходими за Вашето помещение.
Ако ще е уруро, вземете си предишния модел - Daikin FTXR28E~RXR28E Ururu Sarara. Не, смятам че подобни параметри 3.6 kW (0.6 ~ 7.5), 12287 BTU (2048 ~ 25598), са Ви необходими за Вашето помещение.
Ако ги имате парите си заслужават екстрите. Ако ги нямате не си заслужават.
Здравейте, може ли да препоръчате климатик 12ка до 1400-1500лв главно за отопление за стая ~ 12 кв. с тераса (отворена), пвц дограма, освен нея други външни стени няма.
Имаме два Fuji Electric, от които сме доволни, но сега се спряхме на Daikin.
Благодаря!
Вземете си трети от същата марка!
Изпратено от моят MI 5s с помощта на Tapatalk
Доволни сте, какво повече? При две марки се започва непрестанно сравнение, кой как работи!
Изпратено от моят MI 5s с помощта на Tapatalk
Благодаря, все пак, ако можете да предложите модел : )))
+ допълнително изискване да е made in Малайзия.
Made in Малайзия, само модели на бившата McQuey.
Привет на всички!
Моля за мнение относно daikin ftxm35m/rxm35m. Ще отоплявам 25м3 хол, панел, с голям прозорец-pvc, несаниран блок. Препоръчаха ми този, или предният модел (не му запомних модела), който е с по-дълго вътрешно тяло и то на същата цена! Принципно имах намерения към Panasonic etherea, но ме отрязаха директно-не вършели работа!?!? Новите квадратни мицубишита не ми радват окото... Изобщо ми е пълна каша... Бюджета ми е около 2000 + лева. Стара Загора, температурите рядко падат под -15.
Ако имате добри/топлещи!/ комшии, ще ви върши работа. Ако ще разчитате само на него, то по-добре се преориентирайте.
Този пост е редактиран от avenger; 07-10-17 в 09:45.
@dedra1: В този бюджет се вписва Fujitsu 12LTC
Ще разчитам само на него, отдолу никой не живее от години... Днес гледах една Тошиба дайсейкай 8 (ras13g2kvp-e), дали ще бъде по-добре с нея? Склонен съм да дам още 500 лева, ако ме посъветвате дали си заслужава.
Може да не давате екстра 500лв като вземете Fujitsu general 12lt. Иначе Тошибата е хубава също. Има повече екстри.
Моля Ви, кажете какво да купя за 2000-2500, понеже съм лаик на тема климатици, а когато тръгна по магазините, навсякъде различен репертоар... Към фуджицу имам алергия само да кажа. Искам просто да топли стабилно зимъска, с възможно по-редки дефрости. Старото ми фуджицу постоянно дефростваше, затова го и махнах (asyg12lec)...