Здравейте на всички които се интересуват т климатиците осака,
Въпреки добрият СОР и надписите по табелите на климатиците имайте в предвид че нищо от написаното там е истина,да не говорим и отговорноста на фирмите които монтират-никъква отговорност,просто вземане по 30-40лв. на година за уж профилактика - само подписване на гаранционната карта, за увеличаване на гаранцията която е напълно безмислена.
Казвам го от опит и за това държа да го споделя ,за да няма и други недоволни и ядосващи се като мен.
При покупката на първите ми 2 климатика след първата седмица единият започна със проблемите,след обаждане в сервиза и след 3-кратното им идване и констатиране че на климатика нищо му няма,последният път все пак го свалиха и го пратиха в Бургас-ЕКО КЛИМА,и какво се оказа-СМЯНА НА КОМПРЕСОР-а уж нищо му нямаше.
При покупката тази година на климатик пак от същата марка /кой ме накара не знам/,пак проблеми,и пак според техниците всичко е ОК,но за мен не е.Следва обаждане в ЕКО КЛИМА,молба за отстраняване на проблема но пак нищо-разговаряли със фирмата монтирала го и всичко било ОК и това е.
ЗАТОВА,НИКОГА НЕ КУПУВАЙТЕ ТЕЗИ БОКЛУЦИ ЗАЩОТО ЕДНО ЧЕ НЕ СА КАЧЕСТВЕНИ,А НА ВСИЧКО ТОВА ОТГОРЕ И НЯМАТ НИКОЙ ЗАД ГЪРБА СИ/ЕКО КЛИМА/-ПРОСТО ХВЪРЛЕНИ ПАРИ НА ВЯТЪРА/АКО СЛУЧАЙНО НЯКОЙ НЕ СЕ УЛУЧИ/.ДАЙТЕ МАЛКО ПОВЕЧЕ НО СИ КУПЕТЕ НЕЩО КАЧЕСТВЕНО ,КОЕТО С ВРЕМЕТО ЩЕ СИ ВЪРНЕ НАДЦЕНКАТА ОТ ИКОНОМИЯТА А ВИЕ ЩЕ СТЕ ДОВОЛНИ И НЯМА ДА ИМАТЕ ИЗЛИШНИ ГЛАВОБОЛИЯ С НЕСЕРИОЗНИ ФИРМИ!!!