Явно тук няма хора наясно с тези машини,верно са нови и особенни.
Явно тук няма хора наясно с тези машини,верно са нови и особенни.
Ми ти си си отговорил сам на въпроса,на 35-та тялото е ново,на 42,50,60 са със старата кутия като на 50-те и на r-410 са същите.Сега вътре имат ли разлика аз не съм отварял да ти кажа,освен капака за монтаж.Може да е само и софтуерна.
Ами нищо не съм си отговорил,реално само видях показанията по килограми и си направих някакъв извод,на живо не съм ги виждал дори.Знам че трябва да са с новия фреон r32,но дали това е + или е - също си нямам на идея.
Зависи дали си пушач (това в рамките на шегата за R32)
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
пуша и няма да съм единствения пушач около климатика..явно ще има заря по рано ,преди коледа
Е то няма яд, ако всичко му е наред, е безопасен точно колкото и с R410A.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
дайнедай,тук много хора с ДАЙКИН..............ИМАШЕ
То май всички марки предлагат емоции, ако се вярва на писаниците...
Този пост е редактиран от avenger; 03-11-16 в 18:57.
Не само. Аз засега нямам никакви оплаквания от новата си придобивка. Нищо, че е Тошиба.
Е чакай де ,те под 5° се успиват рано е още
При нас от седмица температурите падат нощем до нулата. Ама темата беше за Дайкин. Съжалявам.
Здравейте. Родителите на жена ми ме помолиха да им потърся климатик за тяхното жилище. Говорим за гр. Пловдив, стаята е около 13 квадрата (2,7 височина). Ще се ползва и за охлаждане и отопление. Сградата е нова на 1 година с 8 см. външна изолация, без вътрешна изолация. Долу съм дал схема на апартамента, като климатика ще бъде за хола. В стаята има прозорец и врата за терасата с 5 камерна дограма. Бюджета е около 2000 лв. Спрял съм се на следния модел DAIKIN FTXS 35K / RXS 35L3. Понеже родителите на жена ми искат да бъде само DAIKIN и тъй като не ми се спори, моля за съвет дали съм се спрял на правилния модел от тази марка или можете да ми предложите друг. Мерси предварително!