Някой друг колега, който е от София.Аз няма впечатления от софийските фирми.Първоначално публикувано от mga1981
Може би Касап ще ти помогне???
Някой друг колега, който е от София.Аз няма впечатления от софийските фирми.Първоначално публикувано от mga1981
Може би Касап ще ти помогне???
mga1981, въпросната Тошиба 10SKV2-E е от серията Сузуми+, обърни внимание на двойката, защото има модел без 2-ката, който е по-слаб като характеристики. Също така този модел съм го виждал само в тази фирма от линка, който съм посочил, можеш да пратиш запитване на тази фирма, която мисля е вносител на климатици Тошиба. Има и друг момент и той е да си купиш 3-те климатизатора от една фирма за по-голяма отстъпка.
Да така ще е най-добре, а пък и Даикина го има в тази фирма, така че мисля да им звъня на тях да дойдат да видят за какво иде реч и тогава ще реша със сигурност.
Ми той да реши, какво иска като начало...Първоначално публикувано от justify
Сигурен съм, че ще получи достатъчно препоръки.
Касап благодаря и на тебче се включваш, ако може да ме насочиш към някоя фирма която разполага и с двата модела(Daikin FTX50GV, TOSHIBA Ras 10 SKV2-E) ще е много хубаво.
... Мога да посоча изпитана фирма за София, но не знам тук дали няма да е реклама и да ми се сърдят после?
... Написах, само кажи дали си го получил?