Благородно завиждам. Просто няма как да не остане доволен.
Благородно завиждам. Просто няма как да не остане доволен.
Е, цяла година се кани.
Като ми е на гости гледа моята и мрънка заради цената,
ма накрая се убеди, че по-тихо няма и се “прежали”.
Монтажа е на подови стойки (като моя) и няма да има никакви вибрации и отвън.
А и топлината се усеща по друг начин.
Като захладнее ще видим..
п.с. пусто му 50ката е 5к , иначе да съм метнал една в хола, ама и LBто не се предава де.
Потърси тук там .
има я за доста по- малко от 5 К , но не е и 2К
Този пост е редактиран от Aleksandars; 17-09-19 в 07:08.
Здравейте колеги,в този ред на мисли искам да попитам в какво се изразява разликата между модификациите на Нексура?
Разглеждам ги за (изолирана+дограма)спалня 16кв, и се чудя би ли бил добър вариант.Лошото е ,че бюджета за машината е 2,5к.Препоръчайте ми нещо добро и подово.
Виждам ,че имат разлика в означенията Подов климатик DAIKIN NEXURA FVXG25K/RXG25K и Подов климатик DAIKIN NEXURA FVXG25K/RXG25L ??
КЪТ съ сетя за две и петстин къв ЗВЯР можеш да имаш и ми става тъпичку
ЖОРО,точно в ПЛОВДИВ да се чудиш кво да си вземеш 2500 кинта,ми идва в повечко................ще се радвам повече да почетеш форума.имаш прекрасен бюджет за една ИСТИНСКА МАШИНА
Именно,колеги,именно!
Всичко е много просто и ще го кажа така-това е желанието на жена ми и аз искам да и угодя,както тя угоди на мен,когато дадох 2к за LT-то в хола.
Искаме да използваме и малкото оптимално място за климатик в тази спалня,а именно това под прозореца.Всички знаем за усещането на сухото гърло или веенето от стенен климатик,а и тя си обича "различната"топлина.
Поздрави на всички,предполагам и при Вас в един или друг момент е било така.Всичко е компромиси.
Важното е да сме живи и здрави.Пари се изкарват
Междувременно все пак се надявам някой да ме открехне коя нексура каква е и ,разликите и коя да се вземе.А ако някой може да предложи и добри цени ще е страхотно
Доволна ще е жена ти... !
Ми не, оттам засмуква.
Тошибата, която Akeksandars ти е посочил може да духа само от там даже(функция топъл под)
и ти влиза в бюджета.За Панасоника нищо не знам.
п.с. Но пък двата горни нямат нагряващ се панел създаващ усещането за парно
и допринасящ за тишината.
Както сам каза всичко е въпрос на компромиси...
Този пост е редактиран от ccankov73; 04-10-19 в 10:04.
Вече "К" не се комплектова има "L"при Дайкин най-често промяната в буквата е свързана с някаква лека козметична промяна ,или с решетката или както често правят смяна на модела на външния вентилатор,но параметрите на работа са еднакви.
Жоро, Дайкин имат два модела без аналог от другите марки,и единия е Нексурата.Ако имаш възможност да си я позволиш не се замисляй изобщо.Аз съм монтирал доста от тях и отзивите са изключително добри.Отделно има във форума колеги които също са много доволни,както и жените им.