По-добре си сторил, че си на 410.
Да, на Нексурата.
Доста се чудих между него и хубаво японче и знам, че за парите може да се вземе по-ефективен климатик, с повече екстри.
Изчетох където каквото има за подовите и тъй като приоритета е отопление и тишина, останах с впечатление , че
са доста по комфортни в този режим.Стаята е хладилник, който и в момента има нужда от доотопляне вечер,
а от охлаждане 5-10 дена в годината.Едно ME GE25 досега си работеше тихичко там, надявам се новия да е по-тих.
А и ми е интересно дали ще се справя само чрез лъчистото в преходните сезони.Едно време бях намерил данни някъде колко отдава така, но сега не ги намирам.
п.с. благодаря на necata за съветите .
За мен също тишината и топлината винаги са били приоритет, а екстрите, като йонизация и т.н. на доста по-заден план. Парното да не би да е с йонизатор? Нека ми е топло и тихо, пък пречистватели може и отделно, ако е толкова належащо. Със здраве да си ползваш машинката!
Този пост е редактиран от stainway; 18-05-18 в 14:34.
Сори , не се сдържах(като малките деца)
Вътрешното си е доста големичко, а външното е като на 09LTC - кашона от дясно, и на килограми е толкова.
Горния кашон е на 12LMCA - доста по малко и леко е.
Монтажа ще е следващата седмица, че тази имаме абитуриентка и милото каза, че ако види майстори в къщи ще ме ......
WiFi контролера отвън ли трябва да е или си има място в тялото?
Дано да работи както очакваш! Ще ми е интересно до кога ще успява да стопли само на радиатор без да вкл. вентилатора. А защо не и да засечеш как размразява ако се сетиш зимата?
Човека явно масово продава Fujitsu.
Точно, и на мен ми е интересно - предполагам за преходните сезони ще се справи само на конвекция.
За размразяването - ще гледам,разбрах че е при нужда само , ама тя рибата още в морето....
Не е оформен много като ребра и площта е малка за пасивно, но дано да е достатъчно. То размера на тялото не е малък. Само плочата отпред ли е активната?
Специално място няма в този модел,или го оставяш вътре до кутиятя с платката или го залепваш отстрани от вън както е и по-практично и достъпно.WiFi контролера отвън ли трябва да е или си има място в тялото?
Предистория - местене и смяна на радиатор.
След това...:
Първи впечатления - мнооого тих.И на охлаждане , и на отопление(доколкото при външна 20С може да се каже).
То аз това и търсих,Голямо вътрешно тяло,красиво.За феновете на подсветката на ДУ - има.На Radiant heating нищо
не се чува, а се усеща до около метър леко излъчване.Предстои оправяне на сайдинга и игра с WiFi то, но утре , че нямам сили вече,след нощно съм.Доволен съм.Монтиран е в 15кв. спалня към която има баня и дрешник - общо 22кв.Банята си има духалка и радиатор на парното.До климатика ще има радиатор тип33 120Х60см.
п.с. Благодаря на necata2 за съветите, най-вече за това, че ме нави да го предпочета пред нормалния подов.
п.с.2 чак и жената го хареса...
Този пост е редактиран от ccankov73; 31-05-18 в 22:37.
Браво.Ма добре, че си раздигнал сайдинга, че като гледам хич не биват нещата, малко са сбъркани изначално, ма могат да се оправят поне донякъде.
Цанков,честито за климатика,голяма бригада голямо нещо,не мож ги израни бе човек,а и още нещо:ти форума не си ли го чел?там ясно и точно е казано...,че от дайкините чеп за зеле не става,излагаш се
Този пост е редактиран от ccankov73; 31-05-18 в 23:12.
На братята са им дали фланелки от Gree.