Здравейте, чудя се какъв климатик да избера за стая около 15m2, като основно целта ми е охлаждане, но бих искал и да има възможност да топли. Спрял съм се на две неща : Daikin FTXS20K/25J и Mitsubishi MSZ-GE25VA. Дайкина е по- скъп с около 25-30%, а х-рите на Mitsubishi са по-добри. Стаята е спалня и за това искам климатика да е възможно най-тих. Какъв съвет бихте ми дали ? Благодаря!

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 1Одобрявам
1Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  , но ще се опитам да обобщя по-горното: помещението е 15кв - спалня, климатика трябва да е инверторен(предимно го взимам за охлаждане), спрял съм се на две марки - Daikin(FTXS20K или 25К) и Mitsubishi(MSZ-GE25VA) - това за което ми е нужна помощ е доколко тези климатици са подходящи за спалня. Знам, че и двата ще вършат работа.
, но ще се опитам да обобщя по-горното: помещението е 15кв - спалня, климатика трябва да е инверторен(предимно го взимам за охлаждане), спрял съм се на две марки - Daikin(FTXS20K или 25К) и Mitsubishi(MSZ-GE25VA) - това за което ми е нужна помощ е доколко тези климатици са подходящи за спалня. Знам, че и двата ще вършат работа.
						 Първоначално публикувано от chachoto
 Първоначално публикувано от chachoto