Daikin FTXM35K / RXM35L Този ме грабна най - много. Само да попитам за този фреон R32, ако се наложи да се слага „ дано да не се налага де „ от къде се намира.
Daikin FTXM35K / RXM35L Този ме грабна най - много. Само да попитам за този фреон R32, ако се наложи да се слага „ дано да не се налага де „ от къде се намира.
Намира се, където и останалите фреони. По-скъп е, но това е нормално. Скоро ще падне цената, тази година като гледам май почти всички ще извадят модели с този фреон.
А кой е новият модел на този самсунг - подовият за който казваш, че е от 2009 г.? Явно борбата ще е м/у тези два модела моделът FTXM-K и SAMSUNG JH/UH-035EAV
Ето ги актуалните:
Кръстосано търсене за: подови климатици и Samsung (Самсунг)
Ако ти трябва мощност можеш да погледнеш и тези, ама нямат долна клапа:
Кръстосано търсене за: таванно-подови и Samsung (Самсунг)
Едит: За 35м2 гледай 52ка или 2 броя 26-тици. С една 35-ца няма да се оправиш.
Благодаря
- - - - - - - - - -
Благодаря на всички които се включиха да помогнат, идната седмица се надявам да си го взема и задължително ще коментирам за това как се държи и дали се справя
Аз имам един въпрос ,машко офф от темата - как се монтира дренажа на летния конденз при подовите модели има някаква помпа която го изпомпва ли,че по пътя на логиката не мога да си го обесня .
Благодаря предварително.
Здр. колеги ето и новият член който ще бъде монтиран утре в нас. Ще споделя веднага впечатленията си с вас.
Честито.Мисля ,че с него няма да имаш никакви проблеми.