Daikin FTXM35K / RXM35L Този ме грабна най - много. Само да попитам за този фреон R32, ако се наложи да се слага „ дано да не се налага де „ от къде се намира.
Daikin FTXM35K / RXM35L Този ме грабна най - много. Само да попитам за този фреон R32, ако се наложи да се слага „ дано да не се налага де „ от къде се намира.
Намира се, където и останалите фреони. По-скъп е, но това е нормално. Скоро ще падне цената, тази година като гледам май почти всички ще извадят модели с този фреон.
А кой е новият модел на този самсунг - подовият за който казваш, че е от 2009 г.? Явно борбата ще е м/у тези два модела моделът FTXM-K и SAMSUNG JH/UH-035EAV
Ето ги актуалните:
Кръстосано търсене за: подови климатици и Samsung (Самсунг)
Ако ти трябва мощност можеш да погледнеш и тези, ама нямат долна клапа:
Кръстосано търсене за: таванно-подови и Samsung (Самсунг)
Едит: За 35м2 гледай 52ка или 2 броя 26-тици. С една 35-ца няма да се оправиш.
Благодаря
- - - - - - - - - -
Благодаря на всички които се включиха да помогнат, идната седмица се надявам да си го взема и задължително ще коментирам за това как се държи и дали се справя![]()
Аз имам един въпрос ,машко офф от темата - как се монтира дренажа на летния конденз при подовите модели има някаква помпа която го изпомпва ли,че по пътя на логиката не мога да си го обесня.
Благодаря предварително.
Здр. колеги ето и новият член който ще бъде монтиран утре в нас. Ще споделя веднага впечатленията си с вас.
Честито.Мисля ,че с него няма да имаш никакви проблеми.