Монтира се вътре и можеш сам да си го свържеш , като четеш инструкциите или прегледаш този клип https://www.youtube.com/watch?v=s2JhJBlWttE , а на майсторите разбирачи много здраве : )
Монтира се вътре и можеш сам да си го свържеш , като четеш инструкциите или прегледаш този клип https://www.youtube.com/watch?v=s2JhJBlWttE , а на майсторите разбирачи много здраве : )
И аз днес капарирах същия модел Daikin FTXM35M, за 1990лв. с доставка и монтаж. Хубаво е щом казвате че е включен и WiFi модула. Някой да има някакви отзиви от него, се пак това е най-новия за сега модел.
Кат стария....а може и по зле, като гледам как олекват.
За сега отзивите са добри,хубава е машинката,добра сглобка,за тези пари с тези екстри си е добра сделка.
В крайна сметка модула не влиза в комплекта, а се заплащат 50 лв. отделно. Сега вече гледам, че са го направили 60 лв. и са сложили по-висока цена на климатика, незнайно защо. Все още нямам преки впечатления, които мога да споделя с вас от работата на климатика.
Нормално за Daikin, там цените се качват на седмица. Тъкмо сложим новите и те пак нагоре. Да се чуди човек на какво основание. Добре, че рядко някой иска Daikin.
Този пост е редактиран от Mega; 04-07-17 в 23:41.
Даже някои целенасочено искат да се самовзривят!
Ама с тоя нов R32, отказват цигарите!
Изпратено от моят MI 4LTE с помощта на Tapatalk
тоя е гръмнал в кашона ли ?
нов начин да се саморазопакова?
При мен не влизаше в комплекта, поръчах ги допълнително, 2 бр., трябва да се уточни с доставчика.
Здравейте!
Днес пробвах екстрата автодиагностика. Задържах cancel за около пет секунди и дисплея изписа 00. После както е в ръководството натисках същия бутон няколко пъти , докато не се чуе дълъг сигнал. След всяко натискане ми даваше нов код за грешка. Да се притеснявам ли?
Хич даже!
Изпратено от моят MI 5s с помощта на Tapatalk
Някой да сподели за работата на този модел климатик относно шум, поддържана температура и т.н.Ясно е, че е ползван повече на охлаждане,но все пак ще се радвам да чуя отзиви за модела.
По стечение на обстоятелствата съм собственик на въпросния модел само че 25ца.Първите впечатления са доста добри.Изпробван е на охлаждане и отопление -до 9-10гр външна температура.Та при тази температура -външно и вътрешно тяло изключително тихи.ОN-OFF е незабележим.При настройка 21гр. консумацията варираше от 200-230W(не че е толкова важно ).Истинските впечатления ще са зимата,сега е почти лято.