А защо Дайкин, защо не MHI или .....
Цената беше изключително добра,а и избора беше на жената
Щом шефа е казал трябва да се слуша за семейно щастие.
Малко инфо макар и оскъдно.Дайкина работи настроен на 21гр.,външна температура 15гр.като всички врати са отворени.Прави ми впечатление че пада и държи на 150-60вата консумация при обявени 240вата.Не че е важно за мен този минимум,но ми стана интересно при този висок минимум че слиза до толкова.Като работа-тиха и приятна.За сега съм приятно изненадан.И все пак да не забравяме че вън е 15гр.Истината е януари и февруари.
Еееее, как обявен 240 пък слиза на 150. На други обявен 90 пък под 170 нИможе. А на +15° и под 250 нИможе.
Ами и аз незнам.Сега 15мин.седи на 100W. Как ,ти кажи ако знаеш.Както казах това не е важно,важното е да топли.Това може да е моментно състояние незнам.Не ми се седеше повече от 20мин да го гледам
Този пост е редактиран от popov; 24-10-17 в 23:33.
Аз моите още не съм ги пускал от лятото, в стаята е 23.9... даже отворих вратата към терасата, че ми стана топло
Ти щом на 21 ги пускаш, доста топлозагуби имаш... Сутринта като станах в хола беше 23.1, да падне до 21 трябва външните да са 6-7 поне седмица... Но за замерване на минимума става да се пробва при 15 външна...
Аз бях писал че и бобовете слизат до 130-140w.макар че са им писали 300w минимум.
Дайкин явно имат доста качества въпреки ,че тук се пропускат като препоръка.
Аз моите още не съм ги пускал.
Вътре е около 23 градуса и прозореца е на ножица.
Качествата на дайкин са че са в апартамент с южно изложение който е вътрешен.
И не "имаш много топлозагуби", а ти имаш много "топлоприходи" дали от съседи, дали от слънцегреене...
И ние сме живели в такива апартаменти.
Моят апартамент е с изложение Изток-Запад и няма начин да не се пуска климатик сутрин и вечер особено сега в дъждовете по 2-3 дни...
П.П. Имаше тука един гастарбайтер от Северна България който беше убеден защитник на подовите дайкини и след дългогодишно "бранене" и "битки" с "неверниците" за името на дайкин, тази зима която мина се отказа чрез OLX и от последният подов дайкин ...
П.П.2. Високият има клас на дайкин имат качества, ама цената в сравнение с конкуренцията убива продажбите им ...
Този пост е редактиран от justify; 25-10-17 в 01:11.