Не съм някакъв разбирач на климатици обаче не би ли трябвало Daikin за 1250 лева с отдавана мощност 3.5kw да стопли 14кв стая, все пак не вярвам стаята да няма прозорци.
buttercupgirl (тя само там може да седи, защото не може да понася директната струя въздух) Най вероятно монтажниците са нямали друг вариант за монтаж в тази малка стая 4/3м, че духа направо срещу леглото или просто не са го догледали и са направили грешен монтаж.Е друг е въпросът ако бабата е супер зиморничева тогава дори и ниско тепературният Л серия би се узорил ...:-)Така както прочетох всичките постове все едно че климатика са го заредили с вода а не с фреон:-)))Климатичето си супер за цената за тази стая е дори голям..А бе има нещо сбъркано в цялата ситуация но съм сигурен, че не е от модела на климатика.
Въпрос за коментирания в темата модел:
Нормално ли е да дефроства на всеки 40-42минути, като продължителността на дефроста е около 6минути. Това при сегашните външни температури.
Такъв му е алгоритъма или ...??
Като дефроства не тече вода от него и питата не е заскрежена.
Освен с изнервящия ме чест дефрост нямам никакви проблеми с модела.
Здравейте лятото си взех два дайкина. Ftx35j3 и ftx25j3. Използвам ги в дневна и спалня. Апартамента 3 среден изцяло Южен, нова кооперация съответно си има изолации и всичко нужно. 12ката се ползва в стая 24кв а малкия в 13кв. Искам да кажа че съм супер разочарован. Не топлят така както ми се иска. Имам други два климатика Panasonic на по 12години вече цяла зима искарвам на 22 23 градуса а тези не могат да ме стоплят на 26,при положение че не е хванал големия студ...
Дублиране.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk