Стига бе пич ще снимам табелата-машината е до 260v-така че това не е важното в случая.
Исках да покажа японски щепсел,Ама има евро преход?
Стига бе пич ще снимам табелата-машината е до 260v-така че това не е важното в случая.
Исках да покажа японски щепсел,Ама има евро преход?
Този пост е редактиран от Viking72; 26-03-18 в 20:06.
Викинг, ударил си го на автопилот! Машината е модел 2016 и е на 100 ВОЛТА. Едва ли можеш да му прочетеш табелата, не ти и трябва![]()
IMG_20180326_192029.jpg
Не съм на авто,исках да покажа нещо,което Вие не можете!
Ама имаше разбирач на японска техника,от него чакам коментар на ...?!
Този пост е редактиран от Viking72; 26-03-18 в 20:35.
Какво си мислиш, че показваш? Това е машина произведена в Япония, но не за японския пазар, а за Европа и Америка! В Япония щепселите за 200V и за 100V са различни. Забележи има разлика между стандарт за напрежение 110 или 127V и 100V. Това обаче няма нищо общо с темата.
Ами разкопчай и снимай!
Ако си надарен си сензация,иначе си за подигравки...!
За различни напрежения в Япония, не пазари! Умолявам те, спри да пишеш глупости! Пиши за тръбичките! Прочете ли първото мнение в темата? Там пише къде е произведена машината от темата. На климатиците за Япония пише къде са произведени-ако са произведени в Китай си пише на табелата! Повечето се произвеждат в Китай, не в Турция, Чехия, Малайзия, Индонезия, Южно китайско море и т.н. Има обаче и модели на /Дайкин даже и за Европа/, произвеждащи се в Япония.
Викинг, пак не си разбрал, Сашо ти пише "машината от заглавието на темата ако бодне в контакта" - Daikin S28TTRXS Ururu Sarara. А ти си караш по инерция за машината, която си дал на снимка с преходника.
Бе къде съм тръгнал и аз да се мешам в битката на титаните.![]()
Този пост е редактиран от VanDan; 26-03-18 в 21:01.
Ето един пример
Изпратено от моят MI 5s с помощта на Tapatalk
Ми виж, кви са грозни!
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk