Да и при мен е винаги чиста ,независимо от влажността и температурата.За това се грижи дефроста на 20мин(е моя е бъгав).
Да и при мен е винаги чиста ,независимо от влажността и температурата.За това се грижи дефроста на 20мин(е моя е бъгав).
Ей го моя Боб,излизах бос на терасата да го снимам няма ли да се сети да дефростне.
Popov не знам да ли си ми получил съобщението за твоя проблем с външната платка.
https://youtu.be/6EoKR91Xa7Y
Този пост е редактиран от rosswen; 26-03-18 в 18:18.
Въздушния е сменен а тръбния е на друго място.със съпротивлението ми бъгваше платката.
При профешънала няма такива чести дефрости като при Боба,работят си идеално.
Няма такова нещо правено от джапанките!
Дори климатиците за тях са китайски!
Всеки пазар има различни изисквания.
Ако попаднеш на модели за Дубай,които работят на 54°С топлина-сигурно си ударил джакпота?
Аз също искам японска Хонда,но не желая да е с десен волан!!!
Ама,още се чудя в кой свят живеете??
Японците от 2000 година си произвеждат техника само за тях.Тази нация е над 80 милиона.Заводите в Китай,Тайланд...и т.н. произвеждат за другите държави.
Супер спекулации...IMG_20180326_175550.jpg
Ето японска система към европейски контакт.
Не казвам,че това лошо!
Лошото е да се заблуждаваме!
Имам приятел,който живее в Канада.
Казва,че с китайскте стоки няма проблем,всичко е качествено при тях!
Този пост е редактиран от Viking72; 26-03-18 в 19:08.
Много е добре, когато хора занимаващи се с тръби се изказват за електротехника и то при условие, че материята им е дълбоко непозната. Японската техника също им е "тъмна Индия", обаче се изказват авторитетно и по нея.
- - - - - - - - - -
Прочети какво е написал Сашо! Ако включиш на 230 V машина работеща на 100, какво ще и се случи?
Ами щом си отворен и имаш знания,информация и т.н.
Се обръщай към Викинга!
За тръбите на жените не се притеснявай!
Аз поне мога да покажа истинска японска машина!!!!
Ами поне се обръщай към мен,щото ми приличаш на ученичка от осми клас.
Когато пиша за техника съм обективен,това че на теб не ти изнася е друг въпрос!
Така,че или пиши както трябва с факти и знания или замълчи!
Този пост е редактиран от Viking72; 26-03-18 в 19:47.
Не съм отворен по тръбите и затова не пиша за тях! Електриката ми е професия и се дразня от глупостите писани от "специалисти по всичко". Сдържай се понякога, колкото и да те напъва да се изразиш в епистоларна форма по въпроси, които не са ти ясни! Със здраве!
Пиши за това, което е истина!
Не ми се прави на отворен!
ВСИЧКО се прави в Китай!!
Ко' ще кажеш отворен?
Около 18-20 години!!
Ама пишете японки на 100v,правени в Китай-ко' лошо има?
Викинг 100 волтова машина като я включиш в 230волта дирекно пръскаш варистора и предпазителя на вътрешната платка и се молиш да е само това...
Спри да пишеш глупости, че ставаш банален. Прочети поне първото мнение от тази тема.