Както искаш го разбирай. Аз го разбирам така.
Европейското уруро не е с единичен външен топлообменник, като твоето и явно си има причина за това.
Европейското Уруру 9-ка и 12-ка са с пълноразмерен хардуер на 18-ки.
А тоя модел TTRXS, има ли във външното тяло овлажняващия модул?
Ако максималното топлоотдаване беше най-важния критерий, определящ колко добър е един климатик, то всички трябваше да сме фенове на Gree Amber Nordic (нищо против машината).
Ами аз съм си леко тъпичък, но все пак във външното тяло има ли го овлажняващия диск, или е само с аспирация?
Още в първия пост от темата си пише, .....ама требе и четене...Системата за овлажняване е вкарана в тялото и е разположена отстрани (при старите модели, беше с надстройка отгоре,....![]()
Щом ще намесваме и европейското Уруру, нека видим какво ни е показал производителя, като запазване на мощност при отрицателни температури за 25-цата. Сравнението е адекватно, тъй като параметрите им са дооста близки, почти идентични.
1.61kW от номинала, на -15, което са около 45% запазване за европейското.
От своя страна, японското Уруру запазва 3.6kW, от 7.7kW максимално топлоотдаване което са запазване на около 47%, на -15гр.
Тея 3,6kW при -15гр. сега верни ли са?
Щото са ми леко странни.
От -7 до -10: за 3 гр.разлика отдаването пада с 3десети -0,3kW. Или 0,1kW/гр.
От -10 до -15: за 5 гр. разлика пада с 2 десети -0,2kW. Или 0,04kW/гр.
От -15 до -25: за 10гр. разлика пада с 13десети - 1,3kW. Или 0,13kW/гр.
това е за 28цата ,на максимал .. изглеждат адекватни данни за топ модел .. но при 22ките на колегата нещата може да стоят по различно - компресора със сигурност е по маломощен и външния топлообменник е единичен .. според мен там около 2 кВ ще е макса при -15 .. европееца е даден по номинал и нещата няма как да се сравнят 1:1
От кой документ са преписани тези данни за японското?
Въобще преписани ли са от някъде или просто са написани някакви цифри?