Сигурно и дефроста са го направили само при нужда.
През лятото
Сигурно и дефроста са го направили само при нужда.
През лятото
Чета си вчера следобет темата и нещо ми липсва , по едно време се осещам , цели две страници за Даикин и нищо за дефроста . Ама вече всичко си е на място , сега се очаква и други кусури да се открият преди да сме видели модела на живо .
Кубатурата на дайкинските компресори как я дешифровате?
Направо се радвам колко големи Енженери тук във форума
Би ли обяснил какъв е проблема с дефрост при даикин
Имам 3 дайкина, и не съм виждал питите им заскрежени. Алгоритъма им за дефрост е перфектен. Работи
За да не се изказваш не подготвен, Заскрежаването на топлообменика намалява изключително ефективността , а особено внимание се изисква при двуредовите, където силно се възпрепятства и въздушния поток.
Та бих искал да чуя, компетентен коментар, относно това къде ефективността е по добра при чистия топлообменик или при този който прилича на айсберг
Здравейте, ще бъда благодарна, ако изкажете компетентно мнение по следния въпрос. Закупихме жилище ново строителство с монтирани две вътрешни тела FTXM35 и FTXM71. Тъй като тези тела са били монтирани преди 2 години, а техниката се развиваимам претеснения как да комплектоваме системата.. Не мога да се ориентирам по спецификациите, а имам съмнения относно компетентността на търговците, затова се обръщам към Вас- Дали външно тяло 4MXM80A9 e съвместиво с гореописаните вътрешни и с едно допълнително ново вътрешно FTXM35A?? Ако тези тела не са съвместими, кои са.. /разбира се търся вариант да не изхвърля вече монтираните вътрешни, които не са ползвани и са абсолютно нови../ Моля, помогнете..
Привет, бях обещал да кача снимки от новата Perfera, но е доста натоварено и чак сега стигнахме до нея. Външното тяло е много голямо, както на MHI ZSX-S. Направено доста добре, според мен. Работи супер тихо, без вибрации. Има доста отвори за оттичне отдолу. Вътрешното също е много добре изработено с хубави, фини филтри. Машините на снимките са 20-ки.
Кога се очаква да сменят новите външни при подовия? Че съм почнал основен ремонт на едно жилище.
С ТЕЦ е, но бекъп-а и охлаждането ще е с подови машини.
Според нови каталог на Daikin, въшните при подовите са същите? RXM-A
Явно трябва да се изчерпят RXM-R външните, че навсякъде това виждам (или не си обновяват сайтовете).
Нищо де, не бързам, в краен случай ще си го “сглобя” сам щом са налични външните RXM-A за стенните .
Е тия от Дайкин големи мръсници излязоха. Защо не го пуснаха това външно, че и вътрешното по-рано. Сега взеха да ми се въртят пак разни извратени мисли из главата...
Сериозна машина , като я гледам си е направо като изработените за Япония модели на марката . Може да са взели направо някой Японски модел , на килограми , форма и лого е като задокеанските .