Този пост е редактиран от Aleksandars; 27-05-24 в 17:22.
от 20 до 35 с еднакво външно и вътрешно тяло ли са
това може и да е кофти но мен като цяло 50ки не ме интересуват ,нямам такива големи помещения а при еднакви тела най вероятно помещение за 35ца ще може да мине с 25ца или дори 20ка
Прави ми впечатление, че в различните български сайтове 7цата има различен максимум - някъде е 3,50, някъде е 4,50. Според сервизното максимума е 4,50, но дали модела се предлага в различни модификации спрямо доставчика или просто някой е преписал грешно и от там е повлякъл и другите?
4.50kw на макс го дават за 20ката по официалните документи, хардуера изглежда доста добре.
То и 20ZMX беше с максимал 4.4kW, ама слага в малкия си джоб много "12-ки" с по 5.6kW максимал на хартия. Като хардуер е горе-долу като новата Перфера, така че хляб има доста.
Как се води външното? RXM20A ли?
Къде гледате Data Book
В нета се намира. Води се rxm-a.
От сайтове с ограничен достъп.
Писна ми да гледам колегата как се поти да обяснява разликата в цената на перферата и сенсирата (на мен не ми е работа да продавам климатици не че не мога) но ми писна и понеже минавах през склада му докарахме една бройка за мостра, и сеосира заедно с външните тела.
Не знам до колко е видима разликата на снимка ама на живо е фрапираща, и за вътрешното тяло.
Този пост е редактиран от bobivg; 30-05-24 в 10:37.
20ZMX-ала бала. Стига с тия басни. гроздето кисело...
Аз дето 1000 поста плюх дайкин : на 10 15 години трябва да се проверява дали няма промяна.
Обърках и плана за монтажа тия подовите само се пречкат и си е друго да е на стената горе и да не се спъваш в него...
Ще видим как ще е за спалничка 26м2 на 3м висока на зима.