Re:Климатици Fujitsu General - впечатления
Здравейте, чета с голям интерес този форум. Аз съм от София и искам да си сложа климатик Fujitsu за отопление в стая 40 кубични метра. Стаята е в панелен блок , на втория етаж , вътрешна. Изложение запад северо-запад . Слънце почти не влиза. Има един прозорец 3 квадратни метра с PVC троен стъклопакет и К стъкло. Тавана е свален с 10 сантиметра с гипсокартон. Стените са само с латекс. За сега нямам външна изолация .Моля да ми препоръчате точен модел и добра фирма за монтаж , работеща в София. Цена 2000 - 2100 лв. за всичко. Благодаря предварително.
ASYA 09LGC или ASYB09LDCна Fujitsu,FTXS25G,FTXG25E,FVXS25 на Daikin
Yan4o, edi1
За това съм си мислила и аз / четейки тези стотици страници с чуденки като моите/, но ще трябва да проверя как е ситуацията сега / с тая криза:)/,
Предполагам трбва да подам документите преди покупката, а не мисля , че ще имам време - уговорката е да се монтира до края на седмицата......иначе при вашите условия си струва
Ами пак става - правят ти оферта по образец за машината, с нея отиваш в банката и след няколко дена ти отпускат кредита.Плащаш, монтират ти машината и ти дават протокол по образец.Пак в банката и подаваш заявление, което с протокола отива при управляващи якредита в София.Това цялото при мен стана за около 10 дена.Така, че при една добра организация, ще успееш.Може да ти го монтират и в последствие да платиш и да ти дадат протокола със съответните дати.Аз го направих с ДСКаса, но има още 3 или 4 банки.Ето ти линка - http://www.reecl.org/bg/ .Вътре е цялата процедура и одобрените машини.
От човек знам, че в момента много трудно може да се вземе такъв кредит. Май е изтекъл някакъв договор с ЕС и банките поетапно прекратяват отпускането му точно в момента. Но опитайте.
Пощенска и ДСК още отпускат
Ами точно от пощенска са го върнали.
Те нямат пари от три месеца
Благодаря момчета, но май ще се откажа от този кредит.
В ОББ? Не се отказвай, ако имаш някой близък(аз нямах) на висока заплата - използвай намалението! Иначе като мене от цена с монтажа 1650лв се получи ТиБиАй кредит: 159лв х 12месеца=1908 общо ... и нищо не ми върнаха  :-memnon голяма набутка. На всичкото отгоре тоя модел 12LGC - не ми оправда очакванията. Не че не топли, ама има дребни косури които ме дразнят.
:yikes
Дал си почти 2000 лв за 12LGC? Не че е лош, ама не струва толкова.
Привет, знае ли някой дали при новата LGC серия е решен проблема с шума от фреона при включване и изключване на компресора и пуканията на вътрешното тяло?
от почти година съм притежател на FUJI 09LCC, но тръбният път ми е по-малко от 2м и въпросният шум от преливане на фреона понякога ме вбесява, предстои ми закупуване на още 2 климатика и съм се зачудил от LGC серията или LD или да скачам на MITSUBISHI H.I. :)
Все още си го отпускат кредита. Аз теглих преди 2 седмици от ОББ за Daikin FTXS25G, за 2 дни ми разгледаха документите и ми казаха че съм удобрен! Сега чакам да си ми върнат 20%  :yahoo:
Gloria Morgan,кредита си заслужава,не се отказвай.