Скоро ще разбереш.
Скоро ще разбереш.
Как разбра какво чудо е това? Аз разбрах само, че е базов модел, а като техн. данни са дали само някакви гърчави номинали за отопление и охлаждане. Голяма тайна ще да е това "чудо" !
Наследник на LUC? И по традиция с по-лоши параметри! 2.5 v 3.0 kW номинал на отопление.
Седмица е все пак, тези номинали са таман.
Като се има предвид на къде е тръгнала техниката за този пазар, нищо не ме учудва....Кенеф след кенеф....
японците натам поведоха хорото .. вече и на 100 волта под 3000 лв няма кво да си купиш ново ..
Много преди японците, европейците дадоха тон за песен. Визирам цялата бяла техника.
Точно пък на 07KGTA и 09KGTA COP е 5.0, пък вие си дрънкайте за базови модели.
emil vasilev, всеки ден през ръцете ми минават машини с номинал над 3.6 kW и СOP над 5, а да не говоря за седмиците и девятките какъв COP имат...Така че, това не ме впечатлява изобщо.
базова 7ца/9ка на 100 волта - номинал 2.2-2.5 ,външно тяло 20-22 кила ,вътрешно 7-8 кила КОП 4.5 ,цена 1500 лв в БГ .. по жалки станаха от моделите за европа... стига с тия митове за "истинските" климатици ,това беше преди 10г .. освен "изхвърлените" други варианти за читав климатик на 100 волта няма .. 2500 лв е читава нова седмица ..
Аз само попитах дали имате някакви предположения за цената....а тя каква стана...