аз съм интруктирал с коил драй да се спира - той сам си спира след 20тина мин.
аз съм интруктирал с коил драй да се спира - той сам си спира след 20тина мин.
Първоначално публикувано от bobovoЗначи не трябва да го включвам?Първоначално публикувано от estqwerty
превод :Първоначално публикувано от estqwerty
след като е работил в режим на охлаждане, спират климатика с бутон койл драй, машината си се обдухва или каквото прави 20 минтути и си гасне сама после.
не го спират от он офф бутона.
И аз го ползвам този бутон, ама ефект особен няма. И двата убавеца понасмръдват леко като спре студа.
Защо така моите пък изобщо не миришат?
На две зими служба са, филтри не останаха от чистене, питите и турбините са като нови, не се пуши. Докато студи няма проблеми, но направи ли градусите или ги изключа докато изсъхнат замирисва, ама не на теменужки и аз . Има май някакъв фин слой мизерия и догодина ще играе меглиото задължително. Зор ще има само с щипките на капаците.
Внимавай ,че се чупят лесно и оправяне няма.
Ето тук: има снимков материал за измъкването на щипки/куки или каквото се наричат.Обяснено е как се сваля капака на вътрешното тяло.Гледай да не дръпнеш и металната стойка заедно с пластмасовия корпус ...
Един - 2 пъти като ги откачиш/свалиш се научаваш и е лесно.
Виждал съм тези снимки, ама страха е голяма работа.
Здравейте, за стая, която е южна, има пвс, около 22 градуса топлина за зимата на кой от двата климатици да се спра ASHG12LEC ili ASYA-12LKC???
Сложи си LEC-a.
Защо не си вземеш този "
http://www.**********************/klim...011-1087.html#
малко по-скъп е, но и по-мощен.
Този пост е редактиран от bobovo; 04-10-12 в 23:03.
Мерси, започнах да се замислям за CS/CU-UE12JKE в технополис на промоция, мнения? ........ Втория който ми предложи в този сайт е на добра цена , но тук в Монтана в маркетите е на висока....
Той на добра цена защото толкова е предназначен и за отопление я виж че си го дават до -5 Panasonic CS/CU-UE12JKE
Здравйте.Снощи LKC-то от подписа ми спря,с индикация от три едновременни премигвания на Timer и Operation и четвърто премигване само на Operation,като всички тези премигвания се повтарят в цикъл.Климатика бе настроен на 22 гр и автоматични степени на турбината.Дръпнах му захранването за десетина минутки,след което тръгна нормално.Машината е гаранционна и ако това се повтори ще си викна сервиза,но ми се ще да зная какво горе-долу да очаквам.Днес се разрових из нета за ръководство или или информация за грешките,но не мога да открия за ASYA 12 LKC.Открих за LGC и ако кодовете за грешки за еднакви,то поне това което аз разчитам е грешка - Outdoor Unit Thermistor Error - Outdoor Air Thermistor Error.Разбирам че това е датчик за температура,което не е голям проблем,но мога ли да вярвам на ръководството за LGC или да търся за LKC?
За прочитане на грешките ползвах ето това ръководство:
http://www.fgeurofred.co.uk/content/...%20Service.pdf
Този пост е редактиран от Features; 28-11-12 в 18:57.
Кодовете за грешки са почти еднакви, с две изключения.При LGC има грешка 8 мигания на ОПЕРЕЙШЪН +2 или 3 на ТАЙМЕР, кода е 19, която грешка я няма при LKC, а LKC има грешка 4 ОПЕРЕЙШЪН и 4 ТАЙМЕР, която при LGC я няма.