Според мен с пускането на новата серия LU ще е една идея по-ефтин. Предвид че ще се доближава до цена на доказалото се LT, лично аз нямаше да го мисля. Успех с покупката и да се похвалиш!
Няма да имам поглед там.
Моята работа ще е да ги избера .
Утре започва ремонта и до 30 дни трябва да свърши ( затова казах 40 дни малко аванс)
В хола има ЛДЦ 18 и трябва да се сложат две 9 КИ за спалните .
мерси !
От класа на LU ще има друг модел. Ще има и от класа на LLCC.
В сайта са изкарали 3 нови модела .
KMTA го гледам за 12 ка е 0.9-4-5.3
нещо като лмц
другия е KLWA , на мен този ми изглежда като мидея
посредствени характеристики и 23 кила външно и 7кила вътрешно
12 ka 1-3.8-4.2 това ако е заместника на LLC направо нямам думи
Мда KLWA серията изглежда трагично ама за сметкана това има детектор за теч на фреон - сигурно спира да работи . Въпреки посредсвените харктеристики на LLCA го търкалям 5-та зима и не се предава, но е далече от направията на останалите 2 от подписът ми. Определено вече ниска серия не бих си купил предвид че разликата с малко по-горния клас е минимална.
KM класа не изглежда обаче по зле от LM, лошото че ще е на цена колкото LU предполагам.
KMTA серията, ценово ще бъде позиционирана под LU и над LMC.
Аз от LLCC съм супер доволен дори изненадан.
Тези 2 климатичето дето имам в 90 кв офис направо къртят.
Щом миналата зима не ме предадоха какво повече да искам.
Като шум също са добре.Единия ми е на главата и не го чувам .Вярно в офиса си е доста шумно сравнение с вкъщи.
Според мен за цената си е идеален.
Ами както писах и при мен не се е отказъл въпреки миналата зима, но от както видях как работи Японеца от подписът ми вече летвата е вдигната доста нагоре.
До скоро не бях виждал как работи машина на Фуджицу, но миналият месец се наложи да преспя в хотел и там имаше монтирано едно 12LLCC-2013г. Впечатленията ми са, че тази машина топли зверски, но това се дължи на постоянното и силно духане. При пускането го нагласих на 25гр. и вентилатор Ауто. При спирането /след около 20ч./ стаята беше баня, а тоя дзвер си духаше силно точно както при пускането. Външното тяло беше на терасата и то беше доста духовито и шумно и то не си промени звука. Тази машина според мен става за обществени сгради-офиси, магазини и то ако наблизо не пребивават постоянно хора. За сравнително малки жилищни помещения мисля, че не е подходяща, а за спалня изобщо.
Добре, че с колегата си легнахме по на 3 ракии, иначе не виждам как щях да мигна.
ауто на фуджицу не се ползва в спалня .. особено пък на 25° ( което по начало е неприемлива температура за спане )
Това за ауто-то не го знаех и мислех, че е като другите климатици-ще подуха, ще подуха пък ще се кротне. Да ама не. А за температурата-наистина беше малко топличко през нощта, ама малко.
Намалява си аутото при мен. И за трите от подписа ми.
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk