Чак пък толкова ли са уникални тези втулки? Няма ли да стане от друга марка? Важни са размерите.
Чак пък толкова ли са уникални тези втулки? Няма ли да стане от друга марка? Важни са размерите.
съвсем стандартна е .. и на Саньото ми е същата ( но там са се постарали с допуските и вече 10г не е мръднала )
Много зависи кой вносител ще питаш и точно кой ще питаш там. Наскоро търсих турбина за канална машина, модел 2009-та. При вносител 1, цена от 180 лв. и месец чакане, при вносител 2 никакъв отговор, тотална незаинтересованост. При вносител 3, същото, но след ново запитване до ръководството цена от 35 лв. и доставка веднага. Дори по частните фирми чиновниците ги мързи да работят и гледат да не го правят. Затова като правите запитване по мейла, пускайте копие и до някой от босовете.
Година и половина търся филтри за Nocria за един клиент, както се очаква такива все идвали всеки момент, но все няма. Така над година и половина. Накрая един грандиозен скандал и филтрите се появяват за три дни.
Този пост е редактиран от Mega; 05-01-18 в 19:31.
Е кой знае мейла на големия началник? Какъвто има на сайт такъв. После защо има негативно мнение за някои неща, като го отсвирят човек 2-3 пъти...
Добре де, при другите марки климатици по-оптимистични ли са нещата с резервните части? Питам защото имам две фуджита(lmca и luca) и предстои след известно време покупка на още две машини. И след 3 години като изтече гаранцията примерно и нещо се развали, по горния пример в добрия случай може да чакам месец, в лошия нова машина или цяло вътрешно или външно тяло. Такива черни мисли ми се въртят в главата-дано да пиша глупости!
Ами първото ми е от ноември 2011; нокрията нжември 2015, lt от май 2016. Не зная какви са проблемите на марката. И не искам да зная
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Додо, четеш ли по-горе какво съм написал, колко са вносителите на триото? Най-зле от всичките е Пингвин, там работата е трагедия. До тук Булклима реагират, но иска постоянство и натиск.
Кой е номер 3? Булклима?
Иначе за пингвин всички казват едно и също.
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от mkukas; 05-01-18 в 21:07.
Аз като търсих питах и по двата начина: парт номер и с обяснение за коя точно част става въпрос. Но и по двата начина не стана.
А като разглобя машината и тепърва да тръгна да търся от фирма на фирма и от сервиз на сервиз не ми се иска защото не е приятно да стои дълго време вътрешното тяло полуразглобено на стенатао
Тя ако е стандартна най-вероятно и производителя и допуските са същите.
като вземете така да говорите наизуст ,климатик пипате само за дистанционното
Ами направи го извън отоплителен сезон, макар, че на мен за една Мидеа ми отне няколко часа да я разглобя, да намеря втулка с тампон /от съвсем друга марка/, да сменя лагерите на мотора и да я сглобя/.
Под стандартна Алекси има в предвид, че много марки и модели използват еднакви втулки и в този случай можеш да си сигурен, че производителите са доста. И друг вариант има, но няма да го споменавам, защото може да не ти хареса, макар, че аз използвах него и машината заработи по-добре от нова.
ЕЕЕ как къде при бай стругар. Най-добре ще да е да отидеш със цялата турбина и изядената втулка. Тогава вече могат да ти я изработят с какъвто допуск искаш.
п.п. Предполагам затова е писъл колегата, защото тогава и втулката ще е по-скъпа от готовата в магазина.
Иване, стругарите у нас са в Червената книга.