National имат климатици с дисплей на вътрешното тяло които показва единствено външната и вътрешната температура, за мен това е удобна функция.
National имат климатици с дисплей на вътрешното тяло които показва единствено външната и вътрешната температура, за мен това е удобна функция.
И старите Nocria показваха външна и вътрешна температура
Не съм бил само аз на света, който се чуди как работи дистанционното: http://www.mastercity.ru/vforum/showthread.php?t=59895
Климатика е приел само тази команда,на която е отговорил с пиукане.Особенното при дистанционното на Fujitsu е,че предава командата на климатика с известно закъснение,за да е сигурно че това е последната команда.
Така е. Например на моя Panasonic мога да сменя няколко градуса наведнъж бързо и чак след като спра да натискам повече, тогава климатикът изписуква. Което мисля, че е добре - изпраща само последната стойност.
А на Мицубишито ми това не става. Ако цъкна 2 пъти градус нагоре ще изписука 2 пъти и ще си ги вдига последователно, а не през няколко.
Въпросът на Turbosol е интересен.
двусегментно дисплейче имат и много от климатиците на Шарп .. според мен е излишно ..
И аз мисля че няма нищо лошо да има дисплей на вътрешното тяло.На моя клим. има дисплей който показва стаината температура или при промяна на Т от дистанционното изписва за момент новата стоиност.На дистанционното има бутон "LIGHT" чрез който може да се настроива осветлението на дисп.