Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 28

Fujitsu ASY12USB - температурен датчик

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009

Fujitsu ASY12USB - температурен датчик

Преди 10-на дни ми сложиха Fujitsu ASY 12USB.Всичко е точно,само едно ме дразни.Има разлика от 4-5 градуса от това,каква температура съм му задал и температурата в стаята.Може ли да се премести датчика,за да може колкото му задам толкова да е в стаята.Благодаря ви предварително!!!

2.  

3. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Re: Fujitsu ASY 12USB температурен датчик

Цитат Първоначално публикувано от barona75
    Преди 10-на дни ми сложиха Fujitsu ASY 12USB.Всичко е точно,само едно ме дразни.Има разлика от 4-5 градуса от това,каква температура съм му задал и температурата в стаята.Може ли да се премести датчика,за да може колкото му задам толкова да е в стаята.Благодаря ви предварително!!!
    Такава разлика наистина е голяма,но не може да ги достигне ,или ги подминава?Термометърът,ако си сигурен,че е верен- на около 1.40м. от пода ли ти е,и да не е срещу струята на климатика?

4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009

Верен е термометъра.Преди имах Midea,колкото му задам толкова показваше термометъра.Забелязах че датчика на Fujitsuto e във горния край на питата а на Mideata беше точно по средата.Може ли за това се получава така.

5. Banned
    Тук е от
    Jun 2009

Верен е термометъра.Преди имах Midea,колкото му задам толкова показваше термометъра.Забелязах че датчика на Fujitsuto e във горния край на питата а на Mideata беше точно по средата.Може ли за това се получава така.
    Термометрите се повреждат, така, че опитай с още един контролен. Аз също като теб така си мислех, и когато си купих друг термометър се оказа, че старият се е повредил. Така, че започни от възможно най - малкия проблем и едва след като установиш, че не е термометъра, тогава се занимавай с датчика. Казвам ти го като потребител на климатична техника и най - вече от опит, а не като специалист. Успех!

6. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009

Това е че не е от него.Проверил съм го.Имам още няколко.Всичките показват еднаква температура.

7. Тук е от
    Nov 2007

Повече или по-малко от зададената температура поддържа? На какви градуси е настроен? Да не е монтиран или ламелите да са насочени така , че да върти въздуха около себе си ? Аз имам същия и поддържа температурата +-1 градус. Освен при много ниски температури когато просто не смогва.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009

Зададена 16гр. подържа 20-21гр.

10. Тук е от
    Nov 2007

А някакъв отворен прозорец близо до климатика ? Или нещо лъже датчика или е повреден.

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

сложи термометъра точно на стената до самия климатик, ако ситуацията е същата датчика може да се премести, но може и той да е дефектен а може и платката.Пробвай и с рестарт на климатика като го исключиш минимум за 15мин. от тока.
    Успех.

12. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

А дали дупката за тръбите не е отзад и ако не е замазана да вкарва студен въздух.

13. zzz
    zzz е офлайн
    Member Аватара на zzz
    Тук е от
    Aug 2009
    Живее в
    БУРГАС

https://forum.setcombg.com/index.php...51720.html#new още един подобен случай

14.  

15. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Зададена 16гр. подържа 20-21гр.
    Ми предните дни си беше направо горещо и ако изложението на стаята е югозападно-то 20° ще ги имаш и без отопление.И защо 16°-като искаш толкова ,смени режима на студено?!При зададени 21-22° не вярвам да ти прави 26-27°,и датчика си е твой-може да си го местиш,където си искаш,но... Тези 16° може да ти ги поддържа,като паднат температурите.

16. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009

Оставям го на 16,когато примерно вечер проветрявам и сутрин.Не че ми трябва да е 16 градуса във стаята.И понеже вечер знаете че си е хладно,като падне под 20 градуса и веднага се включва.Ще ида във фирмата след малко да ги попитам.

17. Тук е от
    Nov 2006

Оставям го на 16,когато примерно вечер проветрявам и сутрин.Не че ми трябва да е 16 градуса във стаята.И понеже вечер знаете че си е хладно,като падне под 20 градуса и веднага се включва.Ще ида във фирмата след малко да ги попитам.
    И какво стана - разреши ли проблема?

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009

Не сам го разрешил проблема.Ходих до фирмата,наприказваха ми глупости.И аз реших че штом топли по добре да не го пипат.Иначе продалжава при зададени 16градуса да си потдържа 21-22 градуса.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Fujitsu ASY12USB - технически проблем
    От dandy72 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 17
    Последно: 08-12-10, 21:39
  2. Fujitsu ASY12USB - непоносим шум
    От jeliax във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 74
    Последно: 03-07-10, 17:26
  3. ELITE AS-12ER4 - стойности на температурен и тръбен датчик
    От didiron във форум Климатици NEO, ELITE, Crown, Nippon, Sang
    Отговори: 11
    Последно: 21-11-09, 20:12
  4. Температурен датчик (сонда)
    От vincho във форум Друга битова техника
    Отговори: 0
    Последно: 02-05-09, 15:01
  5. Fujitsu ASY12USB - умря
    От sir във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 16
    Последно: 15-01-08, 01:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе