колега barakuda,какво е това уредче което си сложил,как се казва?каква е цената му???от къде може да се купи???? до коллко е точно и може ли да му се вярва????
Искам и аз такова!!!
колега barakuda,какво е това уредче което си сложил,как се казва?каква е цената му???от къде може да се купи???? до коллко е точно и може ли да му се вярва????
Искам и аз такова!!!
Това е, аз от там го взех имат и още един модел!
http://www.radimexbg.com/index.php?p...%20%20%2014601
Уреда изглежда същия.Изключително точен и прецизен.Много съм доволен от него.Аз съм от Пловдив и си го взех от Conrad за същите пари.Първоначално публикувано от Mega
Този от 45 лв изглежда по хубав http://www.radimexbg.com/index.php?s...do=search&p=21 http://www.radimexbg.com/product_images/9024.jpg
Имам три климатика GENERAL Fujitsu. От известно време външното тяло на едната 12-ка почна да бучи (най-вероятно от компресора). Дразнещото бучене се чува вечер и нощем, а звука като че ли се предава и по стената. Климатика работи постоянно на 20-23 градуса. Когато му намаля градусите, компресора спира с удар, като стар хладилник.
Ако някой е имал подобен проблем или знае причината за бученето, нека сподели.
Благодаря предварително за съветите.
Здравейте! Забелязвам нещо странно напоследък с моето Fiji Electric 12 lcc , а именно безпричинни дефрости т.е. влиза в режим разскрежаване без да има грам скреж по топлообменника. Последните няколко дни не е вализал в дефрост или аз не съм го засичал, но преди няколко дни когато беше по влажно и размразяваше по често пак така правеше всичките му дефрости бяха без грам скреж. Преди малко взе да размразява отново без да има видима нужда. И наче климатика си работи повече от добре. На какво може да се дължи това? Не ми се струва много нормално. Предварително благодаря за мненията ви.
Колко често размразява.По принцип при висока влажност и температури около 0 и малко под нея, дефростите са по-чести, независимо, че видимо няма лед или скреж.
Ами едната вечер го засякох да размразява на 30 мин.,но навън беше доста студено. Може би наистина е от високата влажност.
При мен 12 LGC-то го прави същото.
Как се сваля турбинатана на 12LDC за почистване? Някой ако го е правел или и гледал да казва, моля!
Първоначално публикувано от Вакарелски
И при мен е същото. Ако някой знае защо се получава така да каже. Много неприятни вибрации по стената особено когато размразява и след това като наваксва температура.
И при мен е така още от монтирането виках ги 2-3 пъти и вече ми стана неудобно.При положение,че имам още 1 и имам база за сравнение как работят
Днес техниците дойдоха и при мене и какво установиха, че на климатик модел Fujitsu 12 LGC закупен през 26.02.2009 год. не са завити гайките на трите шпилки, който са за затягане на тампоните на компресора. Шпилките в основата на тампоните е 0,8 мм, а в горната част на шпилките е 0,6 мм именно там бяха завити по-малките гайки от 0,6мм и надолу около 1,0 см няма друга гайка, която да стене тампоните. Сега не знам какво да правя пропуснал съм да извикам техниците за профилактика на 26,02,2010 год.Първоначално публикувано от VenciG
Фабрично ли не са завити?
Дали китайчето е било с махмурлук или някой е ровил в климатика ти, това е въпросът