Двойнороторен?
Двойнороторен?
Ако са наистина с двойноротрни компресори и ако наистина запазват такива отоплителни мощности до -7°С и ако не се окаже че имат някои скирити дефекти, които да се установят едва след като започнат да се монтират тези климатици, моделите LT се очертава да станат хит, особено ако цените им не надвишават с много тези на LD.
Да, много "ако". Ама това ще го разберем чак догодина най-рано.
много ако наистина .. 12LD е 1500 лв ,докато LT ако е 2200 ще е безумно при условие ,че няма плазма .. едното "ако" вече не е изпълнено ...
Абе, той нека да има добра отоплителна мощност, липсата на плазма и око се преживяват, ама още е много рано да се каже според мен, до сега никъде не е излязло някакво сервизно да се прочете нещо по-подробно.
LT - го дават до-20 градуса все пак а това изобщо не е малко.
Не само че работи до -20 градуса но запазва номинала си при много ниски температури това вече е много гобре
P.S Jackas да не забравиш да изтриеш и това приятел
много я превъзнасяте тая машина а още не е излязла .. хубаво че я дават до -20 ,чудесно .. да видим как са се справили с пукащите пласмаси ,шуртенето на фреон и излитащото външно тяло обаче .. времето ще покаже .. щото ако една машина за 2к+ не става за спалня - мерси ... в ценовата категория на уруру сарара PKVP и FD не е лесно .. да не говорим за конкуренцията на 100 волта .. с какво да го сравня ,че да е по справедливо .. с PDR/BDR ли .. или с FTXRS .. или може би с ZXV или EX ... все машини с много повече възможности и екстри са от LT ,развъртащ се до смешните за 12ка 5.6 кВ
Накратко.Първоначално публикувано от ilia1984
Искам официално да те предупредя, че ако продължаваш да спамиш във всяка втора тема, както и да предизвикваш безимслени спорове с голословните си твърдения - ще си заминеш от форума.
Няма нужда да се самоизтъкваш колко си образован и колко много знаеш! Хората тук те "претеглиха" вече.
БРАВО УПЛАШИХ СЕ ВЕЧЕПървоначално публикувано от Jackas
дано си разбрал написаното в подписа ми въпреки че едвали
Alexi е много прав...Машините все още не са пуснати масово, камо ли впечатления от тях. А какво пише в каталога и какво ще е в действителност, никой не знае. Да не се получи, че може да работят до -20°С с риск да се разпаднат..... Нека да премине следващия отоплителен сезон и тогава ще има вече база за сравнение. 5.6 kW наистина са малко....Първоначално публикувано от Alexi
Сашо, това че ще трябва да се изчака следващия отоплителен сезон, за да се направят окончателни заключения за качествата на LT моделите е ясно. Не случайно в моето изказване използвах толкова "ако"-та, но защо ми се струва, че някои хора се дразнят или страхуват като видят толкова добри данни за климатик (макар и само на книга за сега) за европейския пазар и бързат да го комрометират с изказванията си още от сега. Най вече климатичния ерудит Алекси имам предвид.
И не разбрахте ли че тези машини запазват номиналните си отоплителни мощности до доста ниски температура, че все говорите за максималното развъртане. Философията на тези машини е друга. Подчертавате максималното развъртане само за да подчертаете изоставането на тези модели спрямо японските модели и то далеч не всички, а вероятно по-малко от половината от тях. Инженерите на Фуджицу са постигнали високи отоплителни способности вървейки по друг път в този случай, не чрез голямо развъртане на максимум.
rist, не си ме разбрал. Аз ще се радвам, ако наистина модела е сполучлив. Просто изразих мнение, че понякога нещата не са такива каквито трябва да бъдат.
Значи ние като пишем и изказваме мнение в темата за 2 упот. сме криви и ни гоните, а вие тука за новите пишете на воля и сте все прави, така ли излиза.
Иво, какво мнение съм изразил негативно? От къде съм те изгонил? Ти защо си мислиш, че се занимавам само с втора употреба климатизатори? Не ме познаваш, за да ме съдиш, като аз не съдя никого. Не виждам с какво съм засегнал някой, за да се изказваш така за мен в този случай?!Първоначално публикувано от IVO-1977