Страница 12 от 24 ПърваПърва ... 2101112131422 ... ПоследноПоследно
Резултати от 166 до 180 от общо 352

Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Re:Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година

Цитат Първоначално публикувано от Aleksandars
    rist, не си ме разбрал. Аз ще се радвам, ако наистина модела е сполучлив. Просто изразих мнение, че понякога нещата не са такива каквито трябва да бъдат.
    Последно десет в руски сайт цените на LT [url=http://www.pokolenie-spb.ru/?c=9&cat_id=76&producer_id=214&ob=&asc_desc=&cold=&cold1=&heat=&filter_calculator=&f01=&f02=&f03=&f04=&f05=&compressor_type=&cost=&page=1] са по високи от Тошиба дайсекай

2.  

3. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Re:Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година

Fujitsu ASYG12LT/AOYG12LT - 59 537 Руски рубли = 2 905,76845 Български лева....Взе да ме "стяга" сърдечната област...Наистина висока цена. Надявам се, тук цените да са по надолу.
    И в същия момент, в същия сайт при справка колко би струвал монтаж до 3 метра тръбен път, без допълнителни услуги...10 500 Руски рубли = 512,463992 Български лева

4. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от Aleksandars
    Fujitsu ASYG12LT/AOYG12LT - 59 537 Руски рубли = 2 905,76845 Български лева....Взе да ме "стяга" сърдечната област...Наистина висока цена. Надявам се, тук цените да са по надолу.
    И в същия момент, в същия сайт при справка колко би струвал монтаж до 3 метра тръбен път, без допълнителни услуги...10 500 Руски рубли = 512,463992 Български лева
    Сашо там стандарта е много по висок от българският а за монтаж-а 200-300 евро си е нормална цена просто в България хората са бедни и не могат да си позволят такива цени

5. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Съгласен съм с това. Но, да си кажем честно, нищо не пречи човек да влага старание в това което прави, особено ако го прави с желание.

6. Member
    Тук е от
    Jan 2011

Aleksandars, аз име не съм споменавал. Всъщност ставаше дума за цялата ви дружинка, която харесва 2 упот. Което си е ваше право де. А мен ме изгони, адаша6669.

Допълнение:
    Сега се сетих, че бяхме наричани- вятърни мелници, форумни тролове, убий простака с мълчание..... И постоянно- китайски боклуци. Някой да е казал- японски боклуци.

7. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от rist
    Сашо, това че ще трябва да се изчака следващия отоплителен сезон, за да се направят окончателни заключения за качествата на LT моделите е ясно. Не случайно в моето изказване използвах толкова "ако"-та, но защо ми се струва, че някои хора се дразнят или страхуват като видят толкова добри данни за климатик (макар и само на книга за сега) за европейския пазар и бързат да го комрометират с изказванията си още от сега. Най вече климатичния ерудит Алекси имам предвид.

И не разбрахте ли че тези машини запазват номиналните си отоплителни мощности до доста ниски температура, че все говорите за максималното развъртане. Философията на тези машини е друга. Подчертавате максималното развъртане само за да подчертаете изоставането на тези модели спрямо японските модели и то далеч не всички, а вероятно по-малко от половината от тях. Инженерите на Фуджицу са постигнали високи отоплителни способности вървейки по друг път в този случай, не чрез голямо развъртане на максимум.
    по твоята логика излиза ,че инженерите на Фуджитсу имат различен подход за Европа и Япония .. щото високия им клас на 100 волта също се развъртат до 6 кВ .. ама 22ката ...

8.  

9. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

здравейте, не изскочиха ли от някъде цени за новите модели?

10. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

estqwerty засега има само за този:
    http://www.bulclima.com/klimatici-i-...neral/ashg12le

11. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

цени по ценова листа на най интересния модел LT:
    12ката 2000 лв без монтажа ;
    9ката 1800 лв без монтажа ;
    ще са налични от юли .. така ,ценичките ми се виждат малко височки на мене лично ,сякаш Тошиба в тоя клас е по добър избор ... това като го написах се сещам че LT всъщност е доста орязан откъм екстри модел и с тая цена 12ката се доближава доста силно до 14 нокрия която определено е много по добър избор .

12. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Цените на ДАЙСЕЙКАЙ 6 започвали от 1980 лева за 10-ката, писа lavsho вчера.И аз си мисля, че определено ТОШИБА е за предпочитане като мощности и с новите си екстри.

13. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Еми кой се хване на куката.
    То на мен ситуацията при дайкин с FTX....GV/JV моделите с новата цена ми намирисва малко на картелно споразумение...миналата година при 1500 лева цена имаха печалба, а сега при 2000 за 50-ка ще са още +500 лева...

Наистина тошибата изглежда по-доброто поне за мен само заради плазма филтъра.Аз ако взимам ще взема за детската вероятно тошиба дайсекай, ако има и със самопочистване..., ако не само с плазма.може и едно 9LD да сложа, ама ми се иска да пробвам "нещо чуждо" което досега не съм опитвал...тошибата е такава, но ще изчакам да видя какви нови звезди ще изгреят на хоризонта ...
    То с тези 2000 лева фуджитсу ще си продават само LU и LE моделите, но да не забравяме, че и LG навлизат с нови технологии...
    То само с цена не става иска и екстри за 2000 и над 2000 лева, то затова и FTX GV серията ще си останат само с щенията тази година за продажби на равнището на миналата...

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2009

10% разлика в цената между LT и Дайсейкай не бих казал че е незначителна. Освен това вносителите на Фуджицу имат навика да слагат по-високи цени в началото и след това да намаляват, докато за Дайсейкай не си спомням да има такъв случай.

16. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Да, и това за цените е вярно.ТОШИБА си стоят така от няколко години.Ако посвалят ФУДЖИЦУ ще е добре, ама сигурно ще свалят цените само на по-ниския клас.

17. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от edi1
    Да, и това за цените е вярно.ТОШИБА си стоят така от няколко години.Ако посвалят ФУДЖИЦУ ще е добре, ама сигурно ще свалят цените само на по-ниския клас.
    Ако тошиби-те бяха толкова добри нямаше Fujitsu да има по голям пазарен дял от тях в Япония и в ред класаций да поставят Дайкин и Fujitsu в топ климатиците а тошибите в middle изчакайте да излезе по магазините тогава да говорим за LT( COP Heating 4,74 Operation Rangе -20~43 °C DB) аз лично цена под 1000 евро в България не очаквам дори за 9-ка

18. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Ти остави класациите, такива има много и по всякакви показатели.Ако цените са сходни, бих предпочел ДАЙСЕЙКАЙ 6, по доста причини.Една от тях е, че за него поне има сервизно, което излиза от производителя, докато на ФУДЖИЦУ и СИЕ можеш да намериш поне 4 варианта с неизвестен прозиход.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 12 от 24 ПърваПърва ... 2101112131422 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Техническа информация за Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric
    От valen1 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 879
    Последно: 01-02-24, 07:13
  2. Мнения за Fujitsu/General Fujitsu/Fuji Electric 07 LU
    От gogorog във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 0
    Последно: 03-11-13, 13:40
  3. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38
  4. Fujitsu/General/Fuji Electric - за това къде се произвеждат
    От bestregards във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2
    Последно: 11-08-09, 12:32
  5. Доволни ли сте от LGC серията на Fujitsu, Fujitsu General и Fuji Electric
    От dgenov във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 12
    Последно: 13-07-09, 19:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе