Ами какво да е тогава, тъкмо се насочих към LGC и сега греда. Сега казвате и ЛКЦ не си заслужава, сега остава и да марката да сменя
Ами какво да е тогава, тъкмо се насочих към LGC и сега греда. Сега казвате и ЛКЦ не си заслужава, сега остава и да марката да сменя
LT ако стигат паричките - ако не шарп или панасоник ако искаш истинска плазма май само LG остана, иначе грее и с останалите парички ще платиш сметките за ток първата зима. което си е голяма екстра.
Мда, намерих ЛГЦ на 1500лв в Практикер цената е същата със модела ЛЕ
Тези са се оляли с тая цена от 1500лв. за 12LGC дори и с монтаж да е.При нас в гр. Петрич е 1250лв. с монтаж.А модела FUJITSU 12LE с монтаж е 1300лв.
И аз мога да му дам 12LGC на сносна цена.
В сравнение с Дайкин FTXN / RXN35K кое е по-добре като машина. Дайкина е на промо 1100лв. изчистват стар модел предполагам. Струва ли си като машина пред Фуджито?
Това е съвсем нов модел от 2011г., няма как да го изчистватПървоначално публикувано от FreeSoul
От двата, които си избрал аз бих се отказал и от двата. Ако се поразровиш малко в раздела на "Светата троица" ще прочетеш достатъчно негативни мнения за LGC серията, а FTXN не е презимувал и не се знае как ще се представи, отзиви за него догодина по това време.
За да не останеш в патова ситуация може да се поинтересуваш от този Панасоник.
Айдеееее, БУЛКЛИМА намали цените на 12LT вече е 1999 лева - http://www.bulclima.com/promotion .
още ще падне да стане 2000лв. с монтажа мисла че ще е перфектна цена.
пак не е много перфектна че нокрията е маалко по скъпа ама го размазва отвсякъде
Бихте ли дали съвет.Бях се насочил да вземам една 12LGC, обаче в магазина взеха да ме убеждават да предпочета новата серия 12 LE. Бил доста по тих, отделно при ниски температури КОП-а му не падал така драстично като при LGC и прочее.Цената му е с около 100 лв повече, така че не е болка за умиране, но тъй като нямам доверие на "услужливи" продавачи, бих искал да чуя и вашета мнение.Благодаря Ви предварително.
Апропо , стаята е около 23 кв.м при височина 2.60 м, нова кооперация, изолация и ПВЦ дограма, югоизточно изложение, Пловдив.
Защо не си кажат, че нямат в наличност 12LGC, ми те правят на маймуна?
Я бегом в отсрещната фирма!
Всъщност казаха че имат, само че е GENERALI, което доколкото знам е същото.Идеята ми беше дали наистина някой има впечатления от LE-то защото е нов модел и дали си струва да се вземе то вместо LGC-тоПървоначално публикувано от Kasap
LE е тазгодишен модел и надали някой има реални впечатления.Такива може да има евентуално напролет, но надали има някаква разлика във външното тяло, вътрешното е с променен дизайн.
Ми твърдят че са почти идентични с LGC , същия компресор и т.н.Имало разлики в дизайна и в това , което ми казват за КОП-а, че е по-ефективен при ниски температури и отделно външното тяло било по-безшумно.
Както и да е, най-вероятно ще си взема LGC-то и дано да не съжелявам.