Страница 21 от 24 ПърваПърва ... 111920212223 ... ПоследноПоследно
Резултати от 301 до 315 от общо 352

Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2004

Re:Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година

Ами какво да е тогава, тъкмо се насочих към LGC и сега греда. Сега казвате и ЛКЦ не си заслужава, сега остава и да марката да сменя

2.  

3. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

Re:Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година

LT ако стигат паричките - ако не шарп или панасоник ако искаш истинска плазма май само LG остана, иначе грее и с останалите парички ще платиш сметките за ток първата зима. което си е голяма екстра.

4. Тук е от
    Feb 2004

Мда, намерих ЛГЦ на 1500лв в Практикер цената е същата със модела ЛЕ

5. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Тези са се оляли с тая цена от 1500лв. за 12LGC дори и с монтаж да е.При нас в гр. Петрич е 1250лв. с монтаж.А модела FUJITSU 12LE с монтаж е 1300лв.

6. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

И аз мога да му дам 12LGC на сносна цена.

7. Тук е от
    Feb 2004

В сравнение с Дайкин FTXN / RXN35K кое е по-добре като машина. Дайкина е на промо 1100лв. изчистват стар модел предполагам. Струва ли си като машина пред Фуджито?

8.  

9. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от FreeSoul
    В сравнение с Дайкин FTXN / RXN35K кое е по-добре като машина. Дайкина е на промо 1100лв. изчистват стар модел предполагам. Струва ли си като машина пред Фуджито?
    Това е съвсем нов модел от 2011г., няма как да го изчистват
    От двата, които си избрал аз бих се отказал и от двата. Ако се поразровиш малко в раздела на "Светата троица" ще прочетеш достатъчно негативни мнения за LGC серията, а FTXN не е презимувал и не се знае как ще се представи, отзиви за него догодина по това време.
    За да не останеш в патова ситуация може да се поинтересуваш от този Панасоник.

10. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Айдеееее, БУЛКЛИМА намали цените на 12LT вече е 1999 лева - http://www.bulclima.com/promotion .

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

още ще падне да стане 2000лв. с монтажа мисла че ще е перфектна цена.

12. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

пак не е много перфектна че нокрията е маалко по скъпа ама го размазва отвсякъде

13. Тук е от
    Jul 2010

Бихте ли дали съвет.Бях се насочил да вземам една 12LGC, обаче в магазина взеха да ме убеждават да предпочета новата серия 12 LE. Бил доста по тих, отделно при ниски температури КОП-а му не падал така драстично като при LGC и прочее.Цената му е с около 100 лв повече, така че не е болка за умиране, но тъй като нямам доверие на "услужливи" продавачи, бих искал да чуя и вашета мнение.Благодаря Ви предварително.
    Апропо , стаята е около 23 кв.м при височина 2.60 м, нова кооперация, изолация и ПВЦ дограма, югоизточно изложение, Пловдив.

14.  

15. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Re:Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 годи&#

Защо не си кажат, че нямат в наличност 12LGC, ми те правят на маймуна?
    Я бегом в отсрещната фирма!

16. Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    Защо не си кажат, че нямат в наличност 12LGC, ми те правят на маймуна?
    Я бегом в отсрещната фирма!
    Всъщност казаха че имат, само че е GENERALI, което доколкото знам е същото.Идеята ми беше дали наистина някой има впечатления от LE-то защото е нов модел и дали си струва да се вземе то вместо LGC-то

17. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

LE е тазгодишен модел и надали някой има реални впечатления.Такива може да има евентуално напролет, но надали има някаква разлика във външното тяло, вътрешното е с променен дизайн.

18. Тук е от
    Jul 2010

Ми твърдят че са почти идентични с LGC , същия компресор и т.н.Имало разлики в дизайна и в това , което ми казват за КОП-а, че е по-ефективен при ниски температури и отделно външното тяло било по-безшумно.
    Както и да е, най-вероятно ще си взема LGC-то и дано да не съжелявам.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 21 от 24 ПърваПърва ... 111920212223 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Техническа информация за Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric
    От valen1 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 879
    Последно: 01-02-24, 07:13
  2. Мнения за Fujitsu/General Fujitsu/Fuji Electric 07 LU
    От gogorog във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 0
    Последно: 03-11-13, 13:40
  3. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38
  4. Fujitsu/General/Fuji Electric - за това къде се произвеждат
    От bestregards във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2
    Последно: 11-08-09, 12:32
  5. Доволни ли сте от LGC серията на Fujitsu, Fujitsu General и Fuji Electric
    От dgenov във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 12
    Последно: 13-07-09, 19:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе