Вижте резултатите от анкетата: Най-добрия в този ценови клас или цена/качество?!

Гласували
16. Не можете да гласувате в тази анкета
  • FUJITSU GENERAL ASHG 12 LE

4 25.00%
  • FUJI RSB-12LDC

5 31.25%
  • Mitsubishi MSZ-GE35VA

5 31.25%
  • Друг

2 12.50%
Страница 2 от 5 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 75

FUJITSU GENERAL ASHG 12 LE vs. FUJI RSB-12LDC vs. Mitsubishi MSZ-GE35VA

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2011

Re:FUJITSU GENERAL ASHG 12 LE vs. FUJI RSB-12LDC vs. Mitsubishi MSZ-GE35VA

Ех, ако Мицубишито наистина имаше нисък минимум, цена нямаше да има.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Мамка му ще ходя да чета за минимумите, експонентите, лимесите и т.н че нещо съм изпуснал да се образовам....

4. Тук е от
    Jul 2011

Не исках да се проявявам като човек, който разбира от климатици. Всъщност за първи път пиша във форума, след като съм чел множество коментари в последните шест месеца. Просто човека се интересуваше от някакво мнение и аз изразих своите впечатления като потребител, не като професионалист. Относно минимума на Mitsubishi - то, не ме притеснява защото стаята в която го ползвам е 25 кв. м. с три прозореца като витрини. Относно "фуражомелката" ме притеснява, защото е на няколко педи над главата ми над спалнята. Също така предупредих, че притежавам машините от скоро и не зная как ще се държат при зимни условия. Възможно е GENERAL - а да се окаже по - добър като работа, ама какво от това, като няма да мога да спя от него.

5. Тук е от
    Sep 2009

От днес съм горд собственик на Mitsubishi MSZ-GE35VA. Ще се опитам да споделя много впечатления за по-дълъг период(може би в нова тема че и тази малко се оср@)

1. Още при първото стартиране на климатика се изумих колк е тих, защото като чувам тук за шумни климатици и се бях отчаял. Като казвам тих значи - МНОГО тих! Няма тракане, няма пукане, няма кипене, няма варене "на яйца", а външното тяло ми е под прозореца (на тампони) и се налага да си сложя ухото на него, за да съм сигурен че работи(това е съвсем сериозно и не е метафора)

2. Веднага почна да си духа студено. Помолих майстора да слезе до буса и да донесе някъв инфрачервен термометър да премерим какво се случва. Следяхме докато падна до -9 и ми стана безинтересно...

3. За около 6 часа работа е охладил целия апартамет около 60м2 ( а е монтиран в хола 20м2 )

П.С. споменах ли колко е тих....

6. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Ам, честито! Със здраве да се ползва!

7. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Ай стига бе, до -9* не замръзнаха ли цветята в саксиите?

8.  

9. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от BLUE1
    Ай стига бе, до -9* не замръзнаха ли цветята в саксиите?
    Синчо, човека го взе за да си лади... жилището, та едва ли ще го притесни горната забележка.

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от rist
    И ти се дъниш. В този форум така не се говори. Ти знаеш ли колко е минималното топлоотдаване на Мутсубишито и колко е на Дженерала? Балкан разлика. В този форум това се гледа, всичко друго като тиха работа и фуражомелки тука не струват. Важен е минимума, запомни МИ-НИ-МУ-МА!
    Бе, то и аз цяла зима траях и само четях рекламни материали(постове) във форума за "...уджика" и се изумавах как хора, които даже и не са помирисвали климатик от трите марки, смело предлагат на хората, търсещи помощ при избора на машина, да си вземат такъв. За LDC не мога да давам мнения, но като знам LGC какъв е кенеф(извинявам се за думата!), ума ми не го побира как може да се посочва този модел като разумен избор в ценовия клас 1000-1200лв ?!?!?! Колко ли хора изгоряха с по 1000 и кусур лв с надеждата, че си вземат долу-горе приличен "марков" климатик? Просто не ми се мисли!

Цитат Първоначално публикувано от moniniki
    ... Относно "фуражомелката" ме притеснява, защото е на няколко педи над главата ми над спалнята. Също така предупредих, че притежавам машините от скоро и не зная как ще се държат при зимни условия. Възможно е GENERAL - а да се окаже по - добър като работа, ама какво от това, като няма да мога да спя от него.
    Добре дошъл в клуб "Бръмчалник"! Ние, членовете на този клуб, които със много завист и лека ненавист гледаме на колегите, които са се спрели на по-тихи марки/модели, се радваме да те приветстваме, че се присъедини към нас. Не се притеснявай! Има-няма няколко години и фуражомелките ще се скапят и ще ги заменим с нещо, което гали ухото. Търпение, братко, търпение!
    Относно притесненията ти за фуражомелката и неспокойния сън: Не искам да те плаша, но имаш основания за притеснение. Зимата нещата стават доста по-тревожни по мои наблюдения, а и по мнения на доста участници във форума. Ама ти може и да си късметлия.

11. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от avast3
    Не се притеснявай! Има-няма няколко години и фуражомелките ще се скапят и ще ги заменим с нещо, което гали ухото. Търпение, братко, търпение!
    Да ама наблюдавайки как се изменя качеството в техниката през последните 10-12 години, ако тенденцията се запази след някоя друга година само фуражомелки ще има на пазара ...) Споко все пак технологиите вървят на пред и който има кинти ще може да си купи тихи и "галещи ухото" неща...

12. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

cooler ще се окаже съвсем прав, като гледам машините от ниския клас и на други производители.Иначе, честито на колегата за машината, дълга и безаварийна работа.CoolDevil, не се учудвай, това е от добрите машини на пазара.МЕ и МХ засега правят качествени машини и в средните за тях класове.

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от cooler
    Да ама наблюдавайки как се изменя качеството в техниката през последните 10-12 години, ако тенденцията се запази след някоя друга година само фуражомелки ще има на пазара ...) Споко все пак технологиите вървят на пред и който има кинти ще може да си купи тихи и "галещи ухото" неща...
    Бе, то и сега има климатици, в този ценови клас, които си работят прилично като за машини от 1000 - 1200лв и не замърсяват ненужно звуковия фон, но пък нямат такъв зверски PR, като "...уджик"-а. Но, като оставим темата за "...уджик"-а настрана, не мога да не се съглася с изказаното от теб мнение за влошеното качество на техниката, като цяло. А и имам постове с подобни мнения, които препокриват казаното от теб 100 на 100. Ако ти е интересно моето "творчество", можеш да се поразровиш из форума !

П.П. Относно новите технологии: ... малко ще отклоня темата, но ако модераторите сметнат писанките ми за ненужни, ще ги изтрият. Писна ми от нови технологии! Искам си старите технологии. Това е щото вероятно май почвам да остарявам и ставам малко назадничав и сантиментален, вместо да вперя взор в прогреса . И поради тази причина ще заменя сравнително високотехнологичния си автомобил с нискотехнологичен 20 годищен звяр, който не бъка от електроника и е значително по-непретенциозен и корав на пътя и аз му имам доверие в пъти повече, отколкото на електронната джаджа, която имам в момента. А не е за пренебрегване, че и поддръжката е кажи-речи без пари. Та такива ми ти работи за новите технологи и светлото бъдеще

14.  

15. Тук е от
    Nov 2009

Здравей те на всички .
    Чета тази тема и не мога да ви разбера в някои от темите ги хвалите (...уджи та та) а тук ги оплюхте ама ( ЯКАТА)
    Е аз сега какво да правя ?
    Препоръчахте ми FUJI RSB-12LDC Бил много добър .... цена качество
    Е аз си поръчах за 1600лв с монтаж и до края на седмицата ще ми го монтират .
    Е благодаря на всички .......... Не знаех ,че трябва да прочета целия ФОРУМ а не само отделни теми....

16. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Добър избор, LDC е стара изпитана машина, няма да те изостави и в най-големия студ.То с всички марки е така, едни серии са за оплюване ,други са за хвалене.

17. Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от edi1
    Добър избор, LDC е стара изпитана машина, няма да те изостави и в най-големия студ.То с всички марки е така, едни серии са за оплюване ,други са за хвалене.
    Благодаря
    Сега ми е малко по спокойно
    Макар ,че COP на LDC ,то е най добър
    И да питам : Толкова ли са ШУМНИ тези FUJI LDC

18. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

... Ако си живял с мисълта, че климатика е радиатор ще са ти шумни. Ако имаш реални очаквания и не се тормози машината, и монтажниците не си отавили ръцете са тихи

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 5 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Fujitsu ASHG 12 LE или MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-GE35VA
    От Vesi.j. във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2
    Последно: 20-10-12, 12:53
  2. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  3. Daikin FTX25/35JV vs Fujitsu General ASHG 09/12LEC
    От Krasios във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 7
    Последно: 25-09-11, 23:14
  4. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38
  5. Избор на климатик - Fuji RSB 12LDC или Mitsubishi MSZ/MUZ FD 35VA
    От mit7 във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 17
    Последно: 05-07-11, 15:28

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе