LECN няма мощен режим.LTC има.
LECN няма мощен режим.LTC има.
Моето дистанционно е distancionno.jpg,но климатикът не приема команди за мощен или икономичен режим,пробвах и с друго дистанционно,различно от твоето и моето и пак така.Ти имаш и coil dry,а при мен липсва такъв бутон.С моето дистанционно на друг климатик си работят тези два режима.Вътрешното ти тяло е същото.Трито е защото имаше реклама
Това е като дистанционното на LTC модела май ,макар да не е съвсем същото, нещо са те объркали при доставката.Сега проверих, това е дистанционното на LUC, ама пак не е съвсем същото.
Този пост е редактиран от edi1; 15-12-13 в 12:31.
Или по-скоро това не е ли дистанцията на обикновения LEC.Този модел дистанционно по каталога на ДЖЕНЕРАЛ има няколко варианта.LMC също е с такова дистанционно.
Този пост е редактиран от edi1; 15-12-13 в 12:53.
Това дистанционно е на модела LECA и LMCA на LТCA е друго.
Дистанционното трябва да бъде като на rubbinio,така ли?Разбирам,че няма мощен режим,но при мен не се задейства и икономичен,а точно той ми трябва.Извиках момчетата от сервиза и ги чакам за утре.Обясних им нещата още в четвъртък и им казах да си подготвят домашното .Чудя се само защо не задейства режим икономичен с това дистанционно.
Какъв модел ти е климатика че не схванах?
Този пост е редактиран от mirandi; 15-12-13 в 23:21.
Сашо е дал линк към българския каталог.Аз го гледах в руския каталог на ДЖЕНЕРАЛ - http://www.general-russia.ru/files/p...b_2013_opt.pdf .Този тип дистанционно има няколко варианта за отделните модели машини.
Всъщност проблем ли е, ако климатика е 12-ка и е монтиран в малка стая. В къщи във всички спални сложихме 12-ки Fudjitsu LECA, но често отваряме да се топли коридора. Мислех, че известно презапасяване с мощност е по-добре, отколкото недостиг. Всъщност досега не сме имали проблем дори в големите студове през януари. Сметката също беше повече от прилична.
Благодаря за пожеланието, до момента нямам забележки! Но понеже искам за едно малко помещение да си взема нов, вероятно ще се бръкна за хиперинвертор и се поинтересувах за оразмеряването. Там площта си е за девятка, но пак имаме голямо преддверие, което при отваряне може да се топли от стаята.