Или FUJITSU-GENERAL 18LFC или FUJITSU 14LBC NOCRIA.Който и да избереш ще останеш доволен.
Или FUJITSU-GENERAL 18LFC или FUJITSU 14LBC NOCRIA.Който и да избереш ще останеш доволен.
Не 18-ка, а точно определени модели на съответните марки. Това означават тези означения, които ви написаха. Все едно да казвате, че примерно лек автомобил Пежо 1.6 ще ви свърши работа. А то с подобна кубатура има Пежо 208, 308, 408, 5008 и т.н. съвсем различни модели. Да не говорим, че един и същи модел примерно 308 може да има 2-3 модификации - примерно бензин, дизел, 308SW. Така и климатичната техника не се дели само на придобилите народност 12, 14 и т.н.
Тези модели,подходящи ли са за помещението и кой от двата е по-добър:
1.Fuji Electric RSG-14LMCA ROG-14LMCA
2.Fuji Electric RSG-14LUCA ROG-14LUC
не са подходящи ,инак LU е по добър .. подходящи ти написахме в изобилие .. ако искаш да стоплиш помещението с климатик за 1500 лв - няма да стане просто го забрави това .. освен ако не е втора употреба
Става с 1500 лева. Има богат избор от конвенционални машини, които могат да стоплят това помещение. Разбира се не говоря за мидея и тем подобните, а хубав он-оф климатик.
Тези климатици са около 2к и не мисля че са евтини.
Нямам намерение да платя за климатик колкото среден клас кола!
с това трябваше да почнеш ... взимай там нещо тогава и колкото топли
Типично отговор по български
Не означава че ако не ми се дават 3к за климатик трябва да си купя боклук.
Със здраве и много полезен форум![]()
щом от 2 страници предложения не избра нищо ,със здраве
Това са всички изброени от Вас климатици:
1.General-Fujitsu 18LFC
2.General Fujitsu ASHG18LFC
3.Fujitsu General AWYZ14LBC NOCRIA
4.Samsung AR24HSFNBWKNEU Classic+
5.Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC63HE-S1
6.Toshiba RAS-B22N3KV2-E Suzumi Plus
7.Toshiba RAS-167SKV-E3
8.Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC63HE-S1
9.Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC56HE-S1
10.FUJITSU 14LBC NOCRIA
Кой според Вас е най-подходящ,да го купя,монтирам и да приключвам тази драма![]()
Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC63HE-S1
Това го казах просто ей така и не е тема на разговора.Ако няма какво да допълниш няма смисъл да пишеш неща,които не са по темата!
- - - - - - - - - -
Някой друг да се включи с компетентно мнение?
Този пост е редактиран от marteen; 19-02-15 в 12:20.
Взимай си нещо добро и мощно, защото това си заслужава, ще ти дам един пример: влизам в едно търговско помещение около 77 куб.м. с витрини, направи ми впечатление една мидейка на стената, тя съответно не успява и освен нея момичетата работещи там са включили една духалка/около 2 кв./ и един конвектор/пак някакви киловати/. Сответно тези пари, които ще си спестиш от покупката, смятай че ще ги дадеш на енергото, при това няколко пъти-съответно годините, освен ако си намериш инуитски кожух от еленска кожа.
Това е ясно аз ако исках нещо евтино щях да си го купя и нямаше да пиша тук 2 дни и идеята да разбера кое да взема.
Не искам евтин климатик но не ми се дава 4к за супер такъв![]()