За това си прав.![]()
Този пост е редактиран от emil vasilev; 06-10-15 в 08:30.
мда и за това има 3 ЛТ-та във форума и бройките им залежават с години... реално който си купи сега ЛТ взима 3-4 годишен климатик стоял на склад
Е климатика не е храна да се развали.... нищо му няма че е бил на склад.
Обикновено, ако е складът е по-топличко може да се деформират пластмаси от собствената си тежест. Виждал съм такива турбини.
Нещо те е раздразнил колегата по-горе, та си го качил на пързалката...
Значи 15 годишните японски климатици не стареят, ама тези за 3г в склада - да![]()
всичко старее много ясно .. но приказката тръгна от там ,че точно тоя модел е мъртвороден откъм цена - и за моя изненада след като за 3г си го купиха 20 човека ( примерно ) цената се вдигна с едни 20% и отиде към 2500 за 12ка .. ми то ако ще давам 2500 ще дам 3к за японска 40ка топ модел да знам че имам най доброто .. ( не че и 28ца няма да го отвее )
Ей колеги от един майтап.....та чак засегнати да има не вярвам. Иначе споделям мнението на Алекси. По темата има ли електроника, неиминуемо старее...особено последните години като знам колко качествени елементи се влагат заради крайната ниска цена.
П.п. А за коментара на колегата, че 20 годишни Японски клими не се развалят....... имам допир до японска техника не точно климатици, но по-солидна, надеждна и качествена сглобка досега в други изделия не съм виждал. Така че не вярвам, че с климатичната техника ще е различно.
Този пост е редактиран от avenger; 06-10-15 в 21:54.
*LTCA е много добър продукт.Заслужава си напълно цената.И е купуван от доста хора.
От доста време дори е на -400лв от тази цена.
Ще ползвам темата да попитам за конструкцията на вътрешното тяло.Мисля да сложа над бюрото на детето един LUCA, но ме притеснява това когато клапата е отворена максимално да духа напред дали се усеща духане и надолу?
ще се усеща малко ,какъвто и да е дизайна на тялото