Здравейте,
Винаги съм бил насочван в правилната посока от членовете в този форум за което съм много благодарен. Дойде ред да слагам климатик и в третата стая и засега съм се спрял на Fujitsu 12LT. Доколкото разбрах от средата на годината Булклима са вдигнали цените на GENERAL. Намирам въпросния климатик Fujitsu ASYG12LTCA на цена 1999 лв което с близо 500 лв по-малко от модела на GENERAL - ASHG12LTCA. Оттук и въпроса ми: Има ли разлика в качеството на двата модела (ASYG12LTCA и ASHG12LTCA)?
Приемам и предложения за друг модел в този ценови диапазон (2000 - 2200 лв) ако има големи предимства пред 12LT.
Може би по-удачен вариант би бил 9LT но го намирам само на GENERAL (от Шумен съм), а разликата в цената e само 49 лв спрямо Fujitsu ASYG12LTCA.
Помещението е 20 кв.м., запад, тухха, с външна изолация и сменена пвц дограма, последен етаж. Апартаментите около мен не се отопляват.В другите стаи ползвам General 9LD и Toshiba RAS13PKVP-E Super Daiseikai 5. Доволен съм, но ми се струва че с 9LD усещам повече топлина :-) Но пък Тошибата е доста по-икономична...
В Бургас сложих General 12LUCA, но ми се вижда, че не е на нивото на горните два.